Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Ήμουν πιο φοβισμένη...» - Οι αλλαγές στο σώμα της και οι επιπλοκές τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

Δείτε την ανάρτησή της από τα τελευταία γυρίσματα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και για τις επιπλοκές που είχε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, μίλησε η Ντάνη Γιαννακοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή I Love Σουκου,το Σάββατο 17/2. Υπενθυμίζουμε η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτα Φυγά, την Τετάρτη 24/1 το μεσημέρι, αποκάλυψε με ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ φωτογαφίες).

Όλα όσα αποκάλυψε η Ντάνη Γιαννακοπούλου για την εγκυμοσύνη της

«Τα γυρίσματα τώρα με την εγκυμοσύνη είναι πιο κουραστικά. Είναι διαφορετικές και οι αντοχές μου αλλά απολαμβάνουμε όλοι μαζί το ότι δεν είμαι μόνη μου και κουβαλάω και ένα άλλο ανθρωπάκι μέσα μου. Είμαι επί δυο, και είναι άλλη η συνθήκη. Έχω μπει στον έβδομο μήνα και έχω πάρει περίπου 8,5 κιλά.

Στον ρόλο μου, έχουν αλλάξει τα ρούχα, που είναι πιο φαρδιά και πιο μαύρα, δεν έχει ενταχθεί η εγκυμοσύνη μου στο σενάριο. Δεν έχω κάποια ενημέρωση για το αν θα ενταχθεί. Είμαι εγώ, απλά έχω και μια κοιλίτσα την οποία καλύπτουμε. Το πρώτο τρίμηνο που είχα και κάποιες επιπλοκές, ήμουν πιο φοβισμένη και πιο προσεκτική. Προσπαθούσα να κάθομαι περισσότερο, να ξεκουράζομαι.

Πρώτα το είπα στον βοηθό σκηνοθέτη μας, που είναι και φίλος μου από το σχολείο, και μετά στην Πέμη Ζούνη. Πήρα πολλή αγάπη από όλους. Τον τελευταίο 1,5 μήνα έχω αρχίσει να νιώθω το μωρό να κλωτσάει…» είπε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Η ανάρτησή της από τα τελευταία γυρίσματα

Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα κατά την διάρκεια των τελευταίων γυρισμάτων της σειράς Έρωτας Φυγάς.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ