Σοφία Αλιμπέρτη: Το τραγούδι που αφιέρωσε στην πρώην σύζυγό του ο Γιάννης Πάριος

Η βραδινή έξοδος της παρουσιάστριας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σε μία τρυφερή κίνηση για την πρώην σύζυγό του Σοφία Αλιμπέρτη, προχώρησε ο Γιάννης Πάριος. Η παρουσιάστρια πρόσφατα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες του.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις καθώς, μαζί, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ και τον Good Job Niky. Πριν από λίγο διάστημα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε σε νυχτερινή της έξοδο μαζί με τον γιο της.

Μαμά και γιος αποφάσισαν να το ρίξουν έξω και έτσι πριν από λίγα 24ωρα βρέθηκαν στο Nox όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου. Στην παρέα τους βρίσκονταν και η Χριστίνα Κοντοβά, αλλά και ο Κωνσταντίνος Δέδες (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η αφιέρωση του Γιάννη Πάριου στην Σοφία Αλιμπέρτη

Σύμφωνα με σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 17/2, μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες Τίποτα, ο Γιάννης Πάριος κατά την διάρκεια του μουσικού προγράμματος, αφιέρωσε στην Σοφία Αλιμπέρτη το τραγούδι "Κόλαση".

Σπάνια φωτογραφία από το γάμο Πάριου - Αλιμπέρτη

Το ζευγαρι γνωσρίστηκε το 1986 και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 1996. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα, οι οποίοι σήμερα είναι έχουν πάρει καλλιτεχνική πορεία. Χώρισαν το 1998.

Ο γιος τους λοιπόν, Μιχαήλ ΆγγελοW, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια σπάνια και αδημοσίευτη φωτογραφία τους από το γάμο.

Πάριος Αλιμπέρτη γάμος