Σοφία Αλιμπέρτη: Σε νυχτερινό κέντρο με τον γιο της, Good Job Nicky - Μαυροφορεμένη στη σπάνια έξοδό τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σοφία Αλιμπέρτη φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε σε νυχτερινή της έξοδο μαζί με τον γιο της, τον γνωστό σε όλους ως Good Job Nicky.

Μαμά και γιος αποφάσισαν να το ρίξουν έξω και έτσι πριν από λίγα 24ωρα βρέθηκαν στο Nox όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου. Στην παρέα τους βρίσκονταν και η Χριστίνα Κοντοβά, αλλά και ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Εκείνη ήταν ντυμένη στα μαύρα, όπως και ο τραγουδιστής, με το λευκό του t-shirt να "σπάει" τη μαυρίλα. Τραγούδησαν, χόρεψαν και το διασκέδασαν μέχρι αργά και, μάλιστα, μετά το τέλος του show, βρέθηκαν στα καμαρίνια και φωτογραφήθηκαν με την σπουδαία Μαρινέλλα.

Δείτε επίσης: Good Job Nicky: ''Χαμός'' με τις δηλώσεις του για την παχυσαρκία - «Αυτή η γυναίκα επηρεάζει παιδιά...»

Η σπάνια κοινή βραδινή έξοδος της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον γιο της, Good Job Nicky

Αλιμπέρτη Good Job Nicky

Αλιμπέρτη Κοντοβά Δέδες

Αλιμπέρτη Good Job Nicky Μαρινέλλα

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τη μητέρα του και τον Γιάννη Πάριο

Με άκρως εξομολογητική διάθεση επισκέφτηκε το πλατό του Action24 o Good Job Nicky ως καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, μίλησε για όλα το βράδυ της Πέμπτης, για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους γονείς του στους οποίους έχει τεράστια εκτίμηση.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι μαμάκιας. Η μητέρα μου είναι η κολλητούλα μου», ανέφερε αρχικά για την Σοφία Αλιμπέρτη, για να συμπληρώσει: «Πραγματικά είναι ο καλύτερος μου φίλος, δεν υπάρχει ένα πράγμα που δεν ξέρει η μάνα μου για μένα. Είναι απίστευτο. Είναι πάρα πολύ ανεκτική». Όπως παραδέχτηκε μάλιστα δεν την άκουγε ιδιαίτερα, αλλά δεν το μετανιώνει αφού έμαθε πολλά από αυτό: «Νιώθω ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να φάω τα μούτρα μου παρά να μην τα φάω και να ακούσω κάποιον άλλον. Οφείλω να ζήσω μια εμπειρία που η μητέρα μου με προειδοποιεί ότι ίσως να μην είναι καλή».

Good Job Nicky: Η εξομολόγηση του για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο - «Αράζει, ψαρεύει και καμιά φορά τραγουδάει...»

Στην πορεία μίλησε και για τη σχέση του με τον Γιάννη Πάριο, που ωρίμασε με τα χρόνια. «Πάντα είχαμε αγάπη, αλλά έχουμε και μια υγιέστατη κόντρα. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα ειδικά όταν αυτός ο χώρος είναι ανταγωνιστικός εκ φύσεως και όταν έχεις τον... Μάικλ Τζόρνταν στο σπίτι σου», δήλωσε αρχικά ο Good Job Nicky και ανέφερε στη συνέχεια: «Είναι λίγο παράξενο πια, πληρώνω φόρους, σηκώνομαι την Παρασκευή και πάνω να τραγουδήσω, έχουμε κοινές εμπειρίες με τον πατέρα μου, δεν είμαστε πλέον μπαμπάς και γιος, αλλά Γιάννης και Νικόλας. Κάνουμε ωραίες εποικοδομητικές συζητήσεις με περισσότερη ουσία, δεν είναι μόνο η επιφάνεια της κάθε σχέσης γονέα με γιο».

Άλλαξαν οι συμπεριφορές από φίλους, όταν εκείνος συστήθηκε στο ευρύ κοινό; «Από κάποιους ναι, αλλά από τον πυρήνα μου όχι. Φώναζα στους φίλους μου για χρόνια με τρομερό πάθος, χτυπούσαμε τα τραπέζια και λέγαμε “Όποιος πετύχει πρώτος, ανοίγει πόρτες”. Δεν ξέρω άμα έχω πετύχει ακόμα, αλλά και τα φιλαράκια μου ήταν συντονισμένα μαζί μου». Κλείνοντας, ο Good Job Nicky αναφέρθηκε και στις εμφανίσεις του στην οροφή του Gazarte μέσα στις γιορτές, που αναμένεται να συνεχιστούν.