J2US (17/2): Από το σαλόνι του σπιτιού της εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη στην πρεμιέρα μετά την γέννηση του γιου της

«Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, ένα νέο μέλος προστέθηκε στο σπιτικό μας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
J2US (17/2): Από το σαλόνι του σπιτιού της εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη στην πρεμιέρα μετά την γέννηση του γιου της

Με έναν ασυνήθιστο τρόπο έδωσε το παρών η Κατερίνα Στικούδη στην πρεμιέρα του Just the 2 of us, καθώς ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται φέτος στα backstage την εκπομπής, ωστόσο μετά την γέννηση του γιου της δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλατό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη πήρε εξιτήριο σήμερα, από το ιδιωτικό μαιευτήριο στα βόρεια προάστια, που έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της. Ο Βαγγέλης Σερίφης και ο γιατρός της τραγουδίστριας ήταν στο πλευρό της κατά την έξοδο από το νοσοκομείο (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις).

Η εμφάνισή της Κατερίνας Στικούδη στην πρεμιέρα του J2US

Ωστόσο εμφανίστηκε με ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της και μετέφερε την ευχές της και υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί σύντομα στο λαμπερό show με τον Νίκο Κοκλώνη να διαβεβαιώνει ότι θα την περιμένει να επιστρέψει.

«Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και για τα υπέροχα δώρα που μου έστειλες. Μου λείπετε, Φιλιά στην υπέροχη κριτική μας επιτρέπει, στον κόσμο, στην ενέργεια σου, σε όλο αυτό το υπέροχο σόου που ξεκινάει και έχει λείψει και σε εμάς και στον κόσμο. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, ένα νέο μέλος προστέθηκε στο σπιτικό μας. Και ομολογώ ότι η πρώτη επαφή με τον Βύρωνα ήταν πολύ καλή. Σας αγαπώ και πολύ σύντομα θα είμαι κοντά σας», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη στην πρεμιέρα του J2US

«Επιστρέψαμε και είναι γεγονός! Το Just the 2 of Us είναι εδώ. Δεν μπορώ να σας επιγράψω πόσο που λείψατε αλλά ξέρω ότι σας λείψαμε και εμείς. Το πάρτυ επέστρεψε για ένα κεφάτο show και φέτος έχουμε να κάνουμε θαύματα και πράγματα» είπε ο Νίκος Κοκλώνης ενώ υποσχέθηκε ότι θα δούμε στην συνέχεια πολλές εκπλήξεις!

Στην συνέχεια υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή που δεν είναι άλλη από την Βίκυ Σταυροπούλου, την Καίτη Γαρμπή, την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή. Στο τέλος αφιέρωσε το σημερινό επεισόδιο στον Βασίλη Καρρά.