J2US πρεμιέρα 17/2 highlights: Τα πρώτα λόγια του Κοκλώνη, το αφιέρωμα στον Καρρά & τα δάκρυα της Βανδή - Τα φετινά ζευγάρια και οι ατάκες της Άντζελας Δημητρίου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US πρεμιέρα 17/2 highlights: Τα πρώτα λόγια του Κοκλώνη, το αφιέρωμα στον Καρρά & τα δάκρυα της Βανδή - Τα φετινά ζευγάρια και  οι ατάκες της Άντζελας Δημητρίου

Το βράδυ του Σαββάτου 17/2 έκανε πρεμιέρα του Just the 2 of us στον Alpha. Το εντυπωσιακό show με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε στις οθόνες μας. Οι εκπλήξεις και οι συγκινήσεις από το πρώτο κιόλας βράδυ δεν έλειψαν στιγμή, καθώς επίσης τα φετινά ζευγάρια ενθουσίασαν κοινό και επιτροπή.

Δείτε επίσης: J2US: Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στην Βίκυ Σταυροπούλου λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Τα highlights από την πρεμιέρα 17/2 του Just the 2 of us

Τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη

«Επιστρέψαμε και είναι γεγονός! Το Just the 2 of Us είναι εδώ. Δεν μπορώ να σας επιγράψω πόσο που λείψατε αλλά ξέρω ότι σας λείψαμε και εμείς. Το πάρτυ επέστρεψε για ένα κεφάτο show και φέτος έχουμε να κάνουμε θαύματα και πράγματα» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Στην συνέχεια υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή που δεν είναι άλλη από την Βίκυ Σταυροπούλου, την Καίτη Γαρμπή, την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή. Στο τέλος αφιέρωσε το επεισόδιο στον Βασίλη Καρρά.

Με "καυτό" ασημί φόρεμα έκανε την είσοδό της η Δέσποινα Βανδή

Εντυπωσιακή είσοδο έκανε η Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του Just the 2 of Us. H ίδια λοιπόν ξεκίνησε χορεύοντας, πιο εντυπωσιακή και ανανεωμένη από ποτέ. Για την πρεμιέρα επέλεξε να φορέσει ένα "καυτό" ασημί φόρεμα με όλη την πλάτη έξω και έντονα σκισίματα.

Οι εμφανίσεις των ζευγαριών

Πρώτοι στη σκηνή εμφανίστηκαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την Γαλάτεια Βασιλειάδη, οι οποίοι δεν είναι μόνο ζευγάρι στο J2US αλλά και στην ζωή. Με μεγάλη επιτυχία τραγούδησαν το ο «Ωραίος και η Ωραία» αποσπώντας θετικά σχόλια από τους κριτές.

Στην συνέχεια την εμφάνισή τους έκαναν Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου ροκάροντας με το It’s My Life βάζοντας.

Τρίτο ζευγάρι δεν ήταν άλλο από την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη. Οι δυο τους τραγούδησαν το κομμάτι «Ας τα λέμε καλά» της Λένας Ζευγαρά με την γνωστή δημοσιογράφο να αποθεώνεται από τους κριτές.

Την εμφάνισή του έκανε αργότερα και το ζευγάρι - έκπληξη, ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία. Τραγουδώντας τον "Χάρτη" της Νατάσας Θεοδωρίδου κατάφεραν να καταπλήξουν τόσο το κοινό όσο και την επιτροπή.

Η Αλίνα Κοτσοβούλου και Πέτρος Ίμβριος, λίγο αργότερα, τραγούδησαν το κομμάτι "Σώσε με", δίνοντας μία διαφορετική νότα στο show.

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν η Joanne και ο Ραφαήλ Καρυωτάκης με το τραγούδι "Είναι Αστείο"

Ζευγάρι στο Just αλλά και στην ζωή είναι η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιαννης Σεβδικάλη που τραγούδησαν το "Για Πάντα"

Απαρατήρητες δεν μπορούσαν να περάσουν φυσικά η Χριστίνα Μήλιου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, το μοναδικό γυναικείο ζευγάρι, ωστόσο φαίνεται ότι η δυο τους έχουν πολλά ακόμα να δείξουν.

Ένα ακόμα ανατρεπτικό ζευγάρι ήταν η Δώρα Παντέλη και ο Γιαννης Ξανθόπουλος, που ενθουσίασαν τόσο με το ύψος όσο και με την φωνή τους.

Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού δίνοντας ένα άρωμα Survivor.

Ο Ίαν Σρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί έδωσαν μία πιο επαγγελματική νότα στο show με το τραγούδι τους I need a hero!

Από ένα τέτοιο show, δεν θα μπορούσε να λείπει η Άντζελα Δημητρίου που μαζί με τον Στέλιο Δρουμαλιά, ξεσήκωσαν το κοινό.

Η Daphne Lawrence και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μπορεί στην αρχή να ήταν αγχωμένοι όμως ξεπέρασαν κάθε φοβία τους και τραγούδησαν το «Όλα γύρω σου γυρίζουν»

Η συνομιλία με την Κατερίνα Στικούδη μετά τη γέννα του γιου της

Με έναν ασυνήθιστο τρόπο έδωσε το παρόν η Κατερίνα Στικούδη, καθώς ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται φέτος στα backstage την εκπομπής, ωστόσο μετά την γέννηση του γιου της δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλατό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό μαιευτήριο στα βόρεια προάστια, που έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της. Ο Βαγγέλης Σερίφης και ο γιατρός της τραγουδίστριας ήταν στο πλευρό της κατά την έξοδο από το νοσοκομείο (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις).

Ωστόσο εμφανίστηκε με ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της και μετέφερε την ευχές της και υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί σύντομα στο λαμπερό show με τον Νίκο Κοκλώνη να διαβεβαιώνει ότι θα την περιμένει να επιστρέψει.

«Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και για τα υπέροχα δώρα που μου έστειλες. Μου λείπετε, Φιλιά στην υπέροχη κριτική μας επιτρέπει, στον κόσμο, στην ενέργεια σου, σε όλο αυτό το υπέροχο σόου που ξεκινάει και έχει λείψει και σε εμάς και στον κόσμο. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, ένα νέο μέλος προστέθηκε στο σπιτικό μας. Και ομολογώ ότι η πρώτη επαφή με τον Βύρωνα ήταν πολύ καλή. Σας αγαπώ και πολύ σύντομα θα είμαι κοντά σας», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

"Ψάρωσε" η Κουρτίδου με το επικό σχόλιο της Βανδή

Την πρώτη τους εμφάνιση στην σκηνή του Just the 2 of us έκαναν η Σοφία Κουρτίδου με τον σύντροφό της Γιάννης Σεβδικάλης με το τραγούδι "Για πάντα". Οι δύο τους ξεσήκωσαν το κοινό ενώ το αποτέλεσμά της προσπάθειάς τους ήταν αρκετά επαγγελματικό και έλαβε θετικά σχόλια από τους κριτές.

Ωστόσο η Δέσποινα Βανδή η οποία νωρίτερα έκανε ένα επικό σχόλιο για τα μαλλιά της τραγουδίστριας που την έκανε να "παγώσει" επάνω στην σκηνή.

«Να σου πω την αλήθεια σε κοιτούσα και έλεγα ωχ, δεύτερη περίπτωση ανθρώπου που θα εύχεσαι σε επίσημη πρεμιέρα να μην κάθεται μπροστά σου. Η μία είναι η Μαρία Σολωμού και η άλλη είναι η Σοφία Κουρτίδου. Δεν θα το ήθελε κανείς να το πάθει αυτό...» είπε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή.

Η συγκίνηση της Βανδή για τον Βασίλη Καρρά

Ιδιαίτερη ήταν η πρεμιέρα για τη Βανδή, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να κάνει αφιέρωμα στον αείμνηστο Βασίλη Καρρά. Ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης ήταν εκείνος, που είπε μεγάλες επιτυχίες του Καρρά με την Βανδή να δακρύζει, όταν άκουσε το Μην το ρωτάς το χελιδόνι».

Το δώρο στον Κοκλώνη από τους γονείς του

Σε ανύποπτη στιγμή ο Κοκλώνης δέχτηκε μια ανθοδέσμη δώρο στο πλατό από τους γονείς του!

«Με τρολάρετε;», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Αγοράκι μου από μικρός ήσουν το καμάρι της οικογένειας, εύχομαι πάντα να λάμπεις, καλή επιτυχία όπως σου αξίζει. Με αγάπη οι γονείς σου», έγραφε η κάρτα.