Famagusta: Έγκυος αγαπημένη ηθοποιός της σειράς του Mega - Ο ρόλος της θα προσαρμοστεί στη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Πολύ ευχάριστα νέα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
megatv
megatv

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή 18/2 μέσα από το ρεπορτάζ της Real Life και της Σήλιας Αποστόλου σχετικά με τη ζωή μιας εκ των ηθοποιών, που απαρτίζουν το επιτυχημένο καστ της νέας σειρά του Mega, Famagusta!

Πιο αναλυτικά, μια από τις ηρωίδες του σίριαλ που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου είναι έγκυος και μάλιστα για πρώτη φορά. Εκείνη λοιπόν και ο σύντροφός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως επειδή τα γυρίσματα του σίριαλ είναι σε εξέλιξη και η κοιλίτσα της ηθοποιού έχει αρχίσει να φαίνεται η απόφαση της παραγωγής ήταν να προσαρμοστεί ο εν λόγω ρόλος στην εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Ηθοποιός από το Famagusta περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Τα πολύ ευχάριστα νέα αφορούν λοιπόν στη Βασιλική Τρουφάκου! Έγκυος είναι η αγαπημένη ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες και κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα (δείτε εδώ τα λόγια της για τον θάνατο του πατέρα της). Να τονίσουμε εδώ, πως η ηθοποιός έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον σύντροφό της να είναι εκτός χώρου.

Βασιλική Τρουφάκου - Έγκυος

Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Με φλερτάρουν, όταν βγαίνω. Βλάκες υπάρχουν, αλλά μπορώ να πω, ότι οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν είναι συνήθως ωραίοι τύποι. Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Μη με ματιάσεις. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ, τα έχω στο μυαλό μου! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω, ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι, και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή.

«Αυτό με την ομορφιά της γυναίκας δεν είναι το πρόβλημα. Ο μισογυνισμός είναι το θέμα. Υπάρχει σε όλους μας. Είμαστε πιο καχύποπτοι, πιο επικριτικοί, όταν μιλάει μια γυναίκα. Υπάρχει ως ένστικτο ο μισογυνισμός, θα τη διορθώσουμε πιο εύκολα, έχουμε λιγότερη υπομονή απέναντι στις γυναίκες. Όταν μια γυναίκα λέει την άποψή της θεωρείται σκύλα. Όλοι έχουμε μισογυνισμό., και εγώ το έχω μέσα μου, θεωρώ, ότι έχει αλλάξει σε ένα βαθμό, αλλά είναι λίγο πιο επιφανειακό. Στη δουλειά μας για παράδειγμα, λένε να κλείσουν πρώτα τους άντρες και μετά τις γυναίκες. Έχω βρει τον μπελά μου, γιατί έχω διεκδικήσει πράγματα, έχω χάσει δουλειά. Έχω βρει άλλη μετά, αλλά εντάξει», είχε πει τέλος η Τρουφάκου τον Δεκέμβριο του 2023 στο "Night Out" για τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Famagusta 10/3: «Αυτός είναι ο παντρεμένος που είχε κρυφό δεσμό! Ο φονιάς της είναι ο...» - Απόψε η ανατριχιαστική σκηνή που αποκαλύπτεται η αλήθεια

Famagusta: «Στο δικαστήριο θα δούμε ανατροπές...» - Η αποκάλυψη της Κοραλίας Καράντη για τον ρόλο της και την συνέχεια της σειράς

Famagusta (25/2): «Λίγα λεπτά αργότερα με βίασε...» - Με δάκρυα στα μάτια ομολογεί το ανατριχιαστικό παρελθόν της

Famagusta 25/2: «Κρύφτηκα πίσω από κάτι μπάλες σανό, με βρήκαν και με βίασαν διαδοχικά» - Συγκλονίζουν οι ιστορίες από την εισβολή στην Κύπρο

Survivor VS Famagusta: Ποιο βγήκε πρώτο σε νούμερα τηλεθέασης με 17,5%;

Famagusta: «Ο άνθρωπος είναι ηθοποιαρα!» - Ανατρίχιασε το Twitter με τον Γρηγόρη Βαλτινό

Βασιλική Τρουφάκου: «Πάμε σαν τα ρεμάλια, ξενυχτισμένοι...» - Η απάντηση της για τα οικογενειακά τραπέζια

Βασιλική Τρουφάκου: «Είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της...» - Η αποκάλυψη της για το "Κάτω Παρτάλι"