Ελένη Μενεγάκη: Στην αγκαλιά του Ματέο Παντζόπολου - Τρυφερές στιγμές στο εξωτερικό για την 9η επέτειο γάμου τους

Η full in love ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη είναι σε απόλυτη ισορροπία, καθώς η λαμπερή παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου με τον οποίο απέκτησε την τελευταία της κόρη, Μαρίνα.

Το ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του είχε επιλέξει να κρατήσει το ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη απασχολούσε πάντα τα Μέσα και τον Τύπο.

Το 2011 Ματέο και Ελένη έκαναν τις πρώτες κοινές εξόδους τους και το 2015 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας κάτω υπό άκρα μυστικότητα. Η 18η Φεβρουαρίου αποτελεί μάλιστα μια πολύ ιδιαίτερη ημερομηνία για το ζευγάρι.

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της γιορτάζουν την επέτειό γάμου τους! Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 18/2 η παρουσιάστρια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram με τον καλό της γιορτάζοντας έτσι τα 9 χρόνια γάμου τους.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για την επέτειο γάμου της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Δείτε επίσης: ONAR: Πόσο κοστίζει μια βραδιά του Αυγούστου στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

«Ευτυχία είναι...», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου στα Μελίσσσια

Η οικογένεια μένει στα Μελίσσια σε ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 όταν ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όροφος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

Φωτογραφίες: Instagram