J2US: «Το αφιερώνω σε όλους τους άχρηστους!» - Η εμφάνιση και οι ατάκες της Άντζελας Δημητρίου στην πρεμιέρα του show

«Όταν μια γυναίκα δε σε αγαπάει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Το αφιερώνω σε όλους τους άχρηστους!» - Η εμφάνιση και οι ατάκες της Άντζελας Δημητρίου στην πρεμιέρα του show

Το βράδυ του Σαββάτου 17/2 έκανε πρεμιέρα το Just the 2 of us (δείτε εδώ τα highlights) με τα φετινά ζευγάρια, που διάλεξε ο Νίκος Κοκλώνης να είναι ένα και ένα κλέβοντας την παράσταση! Ανάμεσα τους και η Άντζελα Δημητρίου με τον δημοσιογράφο, Στέλιο Δραμουλιά.

Το ζευγάρι στην πρώτη του εμφάνιση απέσπασε πολύ κριτικές! Μετά την ολοκλήρωση του act η Άντζελα Δημητρίου πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε παλιές επιτυχίες της, καθώς το νέο της κομμάτι, το οποίο και αφιέρωσε σε όλους τους ''άχρηστους''.

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη τονίζοντας, πως ο μοναδικός λόγος, που επέλεξε να δώσει το παρόν για δεύτερη φορά στο show αποκλειστικά για τον παρουσιαστή.

Η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στο J2US και οι ατάκες της

«Εδώ που βρίσκομαι είμαι μόνο με τον Νίκο, γιατί έχω ένα πρόγραμμα ξέρεις...», είπε η Δημήτριου με τον Νίκο Κοκλώνη να της απαντάει: «Σε βλέπω πιο καλά από ποτέ, στα καλύτερα της. Δεν είναι μια νέα, φρέσκια, Άντζελα; Απελευθερωμένη! Κάθε χρόνο στα καλύτερά σου».

«Αφιερώνω ένα καινούργιο τραγούδι για πρώτη φορά στο Just the 2 of us στους όμορφους καλλιτέχνες που έχουμε εδώ. Στην Καίτη, στη Βανδή, στη Βίκυ μου....Όταν μια γυναίκα δε σε αγαπάει, Βίκυ, και φεύγει μακριά και πάει σε άλλη. Τι της λες; Πήγαινε σε εκείνη!

Το τραγούδι το αφιερώνω σε όλους τους άχρηστους, είναι πολλοί!», είπε στη συνέχεια η Άντζελα Δημητρίου.