J2US: «Η Βανδή τι γδύθηκε;» - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για το αποκαλυπτικό φόρεμά της στην πρεμιέρα του show

«Δεν είχε κάτι άλλο να βάλει και βγήκε με το αλουμινόχαρτο;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Η Βανδή τι γδύθηκε;» - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για το αποκαλυπτικό φόρεμά της στην πρεμιέρα του show

Ημέρα πρεμιέρας ήταν το Σάββατο 17/2 για το Just the 2 of us (δείτε εδώ τα highlights από όλη βραδιά)! Το twitter πήρε ''φωτιά'' καθ' όλη τη διάρκεια που προβαλόταν το επεισόδιο με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται στα trends.

Ο λόγος; Η εκκεντρική εμφάνιση που επέλεξε να κάνει η τραγουδίστρια. Πρόκειται για το γοργονέ φόρεμά της με κοψίματα, που σε άλλους άρεσε και σε άλλους το αντίθετο. Τα tweets όμως δεν περιορίστηκαν στις κριτικές αποκλειστικά για το ρούχο.

Για μία πολλοστή φορά επανήλθε το ζήτημα της ηλικίας της τραγουδίστριας, των πλαστικών, αν φαίνεται φυσική στην κάμερα και άλλα πολλά. Αυτό που αρκεί και μένει όμως στο τέλος είναι η αυτοπεποίθηση και ο αέρας, που αποπνέει η Δέσποινα Βανδή σκηνή παρά τα όσα ακούγονται - γράφονται για την προσωπική της ζωή και τις στυλιστικές της επιλογές.

Τα σχόλια στο twitter για την εμφάνιση της Βανδή στην πρεμιέρα του J2US

Ψάρωσε" η Κουρτίδου με το επικό σχόλιο της Βανδή

Την πρώτη τους εμφάνιση στην σκηνή του Just the 2 of us έκαναν το βράδυ του Σαββάτου 17/2, η Σοφία Κουρτίδου με τον σύντροφό της Γιάννης Σεβδικάλης με το τραγούδι "Για πάντα". Οι δύο τους ξεσήκωσαν το κοινό ενώ το αποτέλεσμά της προσπάθειάς τους ήταν αρκετά επαγγελματικό και έλαβε θετικά σχόλια από τους κριτές.

Ωστόσο η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα επικό σχόλιο για τα μαλλιά της τραγουδίστριας που την έκανε να "παγώσει" επάνω στην σκηνή.

«Να σου πω την αλήθεια σε κοιτούσα και έλεγα ωχ, δεύτερη περίπτωση ανθρώπου που θα εύχεσαι σε επίσημη πρεμιέρα να μην κάθεται μπροστά σου. Η μία είναι η Μαρία Σολωμού και η άλλη είναι η Σοφία Κουρτίδου. Δεν θα το ήθελε κανείς να το πάθει αυτό...» είπε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή.