Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Αυτό θα είναι το όνομα της κόρης τους

Πετάνε από χαρά!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση καθώς σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό τους έρωτα τους, το πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, το βράδυ του Σαββάτου 17/2, αποκάλυψε το φύλο του μωρού μέσα από αναρτήσεις του στα social media.

Συγκεκριμένα, χθες, οργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό "gender reveal party" μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση έμαθαν ότι περιμένουν κοριτσάκι την στιγμή που ο ουρανός γέμισε με ροζ καπνό και κομφετί. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την συγκίνησή του (δείτε εδώ το βίντεο).

Αυτό θα είναι το όνομα της κόρης του Μαυρίκιου Μαυρικίου και την Ιλάειρας Ζήση

Μία λοιπόν καλεσμένη στο πάρτυ, δημοσίευσε στο προφίλ της το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στην κόρη του. Στο βίντεο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, to ανακοινώνει γεμάτος χαρά. Αυτό θα είναι το όνομα της μητέρας της εγκυμονούσας, συνδυαστικά με ένα δεύτερο το οποίο επέλεξαν οι γονείς, Ιωάννα - Μελωδία.

Το βίντεο με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στη μητέρα του

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να ανακοινώσει στη μητέρα του τα ευχάριστα - πως δηλαδή θα γίνει γιαγιά - με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα, καθώς εξεπλάγη με την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας Ζήση.

«Κάπως έτσι αντιδρά η σωστή μάνα που θα γίνει γιαγιά!!!», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρα

Το πρωί της Τετάρτης 3/1, ο γνωστός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star για το σημαντικό αυτό γεγονός στη ζωή του και τα συναισθήματα του από τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

«Το κοριτσάκι μου είναι μια χαρά. Όλα πάνε τέλεια, δόξα τω Θεό. Κάναμε υπέρηχο και είδα το μωρό να χοροπηδάει. Τρελάθηκα! Πραγματικά σας μιλάω, δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω. Αυτή τη φορά είναι πιο έντονα. Όταν κάποιος έχει αυτή τη δραματική εμπειρία να χάσει ένα παιδάκι, κάθε μέρα δεν κοιμάμαι από το άγχος. Κάθε φορά που πας στον γιατρό, φοβάσαι μη γίνει κάτι. Όλα καλά όμως...» ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε εδώ το βίντεο: