"Καταπέλτης" η Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ, όταν έκανα τον πρώτο μου γιο, έπαθα σοκ με...»

«Σκέψου άνθρωποι που είναι σε αμαξίδια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε μία προσωπική εξομολόγηση, προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής 18/2, μέσα από την εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι. Αφορμή στάθηκε μια ένταση ανάμεσα σε δύο οδηγούς στον δρόμο που τους οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια, θέλησε να εκφράσει την άποψή της σχετικά με τα δέντρα που υπάρχουν στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα σε όσους κινούνται με αμαξίδια. Για να το περιγράψει καλύτερα έδωσε ένα δικό της παράδειγμα.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Η μαμά μου είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για την ασθένεια που της "στέρησε" την μητέρα της

Η τοποθέτηση της Σίσσυς Χριστίδου και το παράδειγμα με τον γιο της

«Μέσα στα πεζοδρόμια υπάρχουν τα δέντρα. Με ποια λογική; Πάω εγώ με το καροτσάκι, και θα πρέπει εγώ με το καροτσάκι να κατέβω στο δρόμο για να περάσω το κάθε δέντρο. Εγώ, όταν έκανα τον πρώτο μου γιο, έπαθα σοκ με αυτό. Σκέψου άνθρωποι που είναι σε αμαξίδια. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους οδηγούς, έχει να κάνει με τη γενικότερη κατάσταση. Είναι τελείως Ελλάδα» είπε η παρουσιάστρια.

Η εξομολόγηση της για το διαζύγιο της

Στην χθεσινή της εκπομπή η παρουσιάστρια έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη με αφορμή τις δηλώσεις του Πατρός Σεραφείμ για τα ζευγάρια, που πρέπει να πάρουν την απόφαση να λήξουν τον γάμο τους.

«Την ώρα όμως που η αγάπη έρχεται να γίνει θυσία, έρχεται να γίνει καταπάτηση του “εγώ” τότε πάμε στον δικηγόρο για διαζύγιο. Το πρόβλημα είναι κάπου αλλού, έχουμε έλλειψη αγάπη», είπε μεταξύ άλλων ο Πατέρας Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτης Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

«Έχουμε έλλειψη αγάπης, συμφωνώ! Σας σέβομαι πολύ και προσπαθώ να καταλάβω τη θέση σας. Εγώ αναρωτιέμαι αυτή η θέση, η δική μας δεν αφορά και όλους εμάς; Εμένα ας πούμε, που είμαι μια διαζευγμένη μητέρα, που δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου. Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, ότι θα μείνω μια δυο παιδιά και όλο αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω.

Δεν πέρασε αυτό από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια. Φαντάζομαι όλες οι γυναίκες, που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Αλλά με έφερε εκεί η ζωή, δεν ήταν εύκολο, αλλά συνέβη. Αυτό λοιπόν, για τη δική μου οικογένεια έτσι όπως είναι διαμορφωμένη σημαίνει κάτι; Μειονεκτεί σε κάτι η δική μου οικογένεια απέναντι σε κάτι; Εγώ ρωτάω εσείς σαν πατέρας πως με αποδέχεστε;» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.