Νίκος Γιάννης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Προσπαθεί να σε κάνει να βγάλεις έναν αρνητικό εαυτό, να εκτεθείς...»

«Μπήκε η Σταυρούλα να της κόψει τον αέρα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή I Love Σουκου, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 18/2, ο Νίκος Γιάννης προκειμένου να σχολιάσει της πρόσφατες εξελίξεις του Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και για την είσοδο της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο παιχνίδι.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο ο Σωτήρης Λαμάι, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης και μεταξύ άλλων εξαπέλυσε τα πυρά του για την Κατερίνα Δαλάκα (δείτε εδώ όλα όσα σχολίασε).

Οι δηλώσεις του Νίκου Γιάννη για το Survivor

«Εγώ την έζησα την Ασημίνα. Κάναμε και παρέα στο παιχνίδι, προς το τέλος όμως δεν κάναμε παρέα, γιατί η Ασημίνα είναι ένας άνθρωπος που θέλει όλα να γίνονται όπως τα θέλει η ίδια. Άλλος άνθρωπος είναι μπροστά και άλλος από πίσω.

Δείτε επίσης: Survivor - αποκάλυψη: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Miss International Greece, Ζωή Ασουμανάκη

Προσπαθεί να σε κάνει να βγάλεις έναν αρνητικό εαυτό. Εγώ το έζησα αυτό το πράγμα, ειδικά σε μένα το έκανε πάρα πολύ έντονα αυτό. Να εκτεθείς εσύ μπροστά στις κάμερες. Είναι η τακτική της Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Αλλάζει τρίχωμα ο λύκος; Δεν αλλάζει. Έτσι δεν λέει η παροιμία;

Δεν πειράζει όμως, μπήκε η Σταυρούλα να της κόψει τον αέρα. Γι’ αυτό την «τρέμει» τη Σταυρούλα και φαίνεται αυτό, «μασάει» τα λόγια της» είπε ο Νίκος Γιάννης.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Ζωής Ασουμανάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Ζωή Ασουμανάκη παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor. H παίκτρια μίλησε σήμερα στην εκπομπή Γειά Σου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα, δεν έκατσα πολύ, ήθελα και λίγο παραπάνω. Όταν μπήκα στο παιχνίδι οι παίκτες με ρωτούσαν τι γίνεται έξω, πως πάει το show, πως φαίνονται οι χαρακτήρες τους.

Δεν είναι ότι δεν κολυμπάω. Κολυμπάω, απλά εκείνη την μέρα έπαιξα, έπεσα από ψηλά, ήπια πάρα πολύ νερό και ζήτησα να βγω έξω.

Υπήρχαν άτομα, που έχουν έρθει κοντά. Υπήρχαν άτομα, που έφευγαν τα βράδια. Η Κατερίνα Δαλάκα, η Όλγα, ο Αλέξης Παππάς και ο Σάββας. Η Ασημίνα είναι λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, όχι με την κακή έννοια.

Είχα πει για τον Φάνη, πως είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Και ενώ το ξέρει δεν είναι καλό να έχει τόση έπαρση, καλό θα ήταν χαλαρώσει. Διάβασα ότι δεν του κάνει καλό όλο αυτό.

Τη Σταυρούλα δεν τη γνώριζα, αλλά δεν μου έβγαλε καλό χαρακτήρα, υπήρχαν στιγμές που σχολίαζε αρνητικά ακόμα και εμένα, που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ εγώ με την Σταυρούλα.

Εγώ έστελνα φιλάκια σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και άλλη ταράχτηκε. Δεν ξέρω αν αυτό δείχνει κάτι, δεν ξέρω αν αυτό δείχνει ζήλεια. Εγώ τα έστειλα στον Φάνη και η άλλη πλευρά μου είπε κάτι που δεν ξέρω αν μπορώ να το πω στην κάμερα, κάτι πολύ επιθετικό σαν σχόλιο. Εγώ απευθύνθηκα στο Φάνη, δεν απευθύνθηκα στη Χρύσα, ούτε σε καμία άλλη από την ομάδα. Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της, μακάρι να είναι καλά τα παιδιά, αλλά άλλα φαίνονται», είπε μεταξύ άλλων η Ζωή Ασουμανάκη.