Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ρομαντική εξόρμηση στην μαγευτική Τοσκάνη

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ένα νέο ταξίδι πραγματοποίησαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αυτή την φορά στην Ιταλία. Η γνωστή επιχειρηματίας - Influencer, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την μαγευτική Τοσκάνη.

Το ζευγάρι περνά ρομαντικές στιγμές τις οποίες και μοιράζεται στα social media. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Ιωάννα Τούνη είχε ταξιδέψει στο Μεξικό με την οικογένειά της και δημοσίευσε στιγμιότυπα που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, με τον νέο άντρας της ζωής της, τον Πάρη, αγκαλιά (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη από την Τοσκάνη

Το απρόοπτο περιστατικό σε άλλη μονοήμερή τους

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, την Κυριακή 11/2 ήταν ελεύθεροι από επαγγελματικές υποχρεώσεις και έτσι αποφάσισαν να πάνε μια μικρή μονοήμερη για να απολαύσουν την ημέρα και να περάσουν ποιοτικό χρόνο με το γιο τους, Πάρη. Όποτε έχουν free time, επιλέγουν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες μαζί του.

Το μεσημεράκι λοιπόν, πήραν το αμάξι τους και βρέθηκαν στους Καταρράκτες Πέτρας που είναι εντός της Αττικής και ιδανικό μέρος για μια κοντινή μονοήμερη. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, η Ιωάννα, δημοσίευσε διάφορα βίντεο από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν... μέχρι ενός σημείου όμως...

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, εκτός του ότι οι καταρράκτες δεν είχαν νερό, έπιασε δυνατός αέρας με αποτέλεσμα να πρέπει να φύγουν, αφού δεν γινόταν να κάτσεις....