Ξεσπά ο Ίαν Στρατής: «Με ενοχλεί όταν υπάρχει μια κάμερα έξω από το θέατρο, δεν είμαι η Μαίρη...»

«Δεν το ‘χω γενικά με τις κάμερες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται παραχώρησε ο Ίαν Στρατής στα παρασκήνια του Just the 2 of us, το βράδυ του Σαββάτου 17/2. Υπενθυμίζουμε ότι χθες, το λαμπερό show, του Νίκου Κοκλώνη έκανε πρεμιέρα και ξεσήκωσε το κοινό!

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος φέτος είναι ο coach της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να μιλάει για την σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη καθώς δεν είναι πολύ συνηθισμένος στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Οι δηλώσεις του Ίαν Στρατή

«Εγώ είμαι λίγο δύσκολος με τις κάμερες. Δεν το ‘χω γενικά με τις κάμερες, δε τις θέλω πολύ κοντά μου. Είναι η δουλειά των ανθρώπων, αλλά μιλάω για μένα. Σίγουρα με ενοχλεί όταν υπάρχει μια κάμερα έξω από το θέατρο που περιμένει για να απαντήσω σε ένα θέμα που έχει προκύψει με τη Μαίρη. Δεν είμαι εγώ η Μαίρη. Τα θέματα είναι πολύ ξεχωριστά και δε θέλω να απαντάω για τον άλλον, κι ας είναι αυτός ο άνθρωπός μου» είπε ο Ίαν Στρατής.

Οι συγκινητικές δηλώσεις για την κόρη του

Ο Ίαν Στρατής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με το απόσπασμα να προβάλλεται το Σάββατο 2/12 με τον καλλιτέχνη να μιλάει μεταξύ άλλων για την παράσταση, που παίζει αλλά και για την κόρη του.

Όπως ανέφερε ο Στρατής, η Ολίβια έχει αρχίσει να λέει τις πρώτες της λέξεις - μιας και στις 5 Δεκεμβρίου έκλεισε έναν χρόνο ζωής - με την μικρή να λέει ''μαμά'', ''μπαμπάς'' και ''γάτα'', αφού στο σπίτι τους έχουν πολλές!

«Είναι ενός έτους, 5 Δεκεμβρίου θα κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής. Θέλω πάρα πολύ να έρθει στην παράσταση, αλλά τόσο μικρή θα βαρεθεί μάλλον εύκολα. Ελπίζω να την κρατήσουμε να έχει ένα ενδιαφέρον και να κρατηθεί λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον αυτήν για την παράσταση. Θέλω να ακούσει και τα τραγούδια, τα ακούει βέβαια κάθε μέρα, αλλά θέλω να τα ακούσει και live, με live ορχήστρα, θα είναι όμορφα πιστεύω.

Πρώτα από όλα όταν ακούει οποιοδήποτε τραγούδι ''χορεύει''. Οπότε και εγώ τρελαίνομαι, αφήστε το. Λέει: ''μπαμπά'', ''μαμά'', ''γάτα'' και διάφορες άλλες. Βέβαια το απολαμβάνω, το ρόλο του πατέρα. Δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς βέβαια. Είναι και λίγο αγχωτικό εννοείται, είναι μεγάλο βάρος να έχεις στην πλάτη σου, αλλά θέλω να πιστεύω, ότι τα πάμε πολύ καλά σαν γονείς», είπε ο Ίαν Στρατής