Ιωάννα Τούνη: Νέα περιπέτεια επιστρέφοντας από την Τοσκάνη - Κλείδωσαν επίτηδες τη βαλίτσα της & την άνοιξε με κουζινομάχαιρο

«Ο Δημήτρης προσπαθεί να διαρρήξει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο της Πάρη έκαναν μια μαγική απόδραση στην Τοσκάνη (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι τους). Το βράδυ της Κυριακής 18/1 η οικογένεια επέστρεψε στην Ελλάδα και τότε ξεκίνησε για εκείνους μια νέα περιπέτεια.

Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή influencer στο Tik Tok το ίδιο βράδυ έκανε γνωστό, πως η αεροπορική εταιρεία με την οποία πέταξε - για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους - κλείδωσε τη βαλίτσα της!

Πρακτικά αυτό λοιπόν σημαίνει, πως η Τούνη δε μπορούσε να ανοίξει τη βαλίτσα της για να πάρει τα πράγματά της. Όπως αναφέρει στο βίντεο, που δημοσίευσε προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αεροπορική ωστόσο δεν έμαθε τον κωδικό, που της έβαλαν.

Εν τέλει, η Ιωάννα κατέληξε να σκίσει το ύφασμα της αποσκευής της με ψαλίδι και μαχαίρι κουζίνας. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Ιωάννα μπορεί να άνοιξε τη βαλίτσα της, ωστόσο η ίδια και ο Πάρης ταξιδεύουν τη Δευτέρα 19/2 για Θεσσαλονίκη με την Τούνη να μην έχει βαλίτσα.

Η περιπέτεια της Ιωάννας Τούνη μετά την επιστροφή της από την Τοσκάνη

«Εσύ πως θα αντιδρούσες; Τι να κάνω τώρα για να βρω το δικαιο μου;;», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Η ανάρτησή της την επόμενη ημέρα

Αφού λοιπόν ξημέρωσε η Δευτέρα 19/2, μετά από ένα περιπετειώδες βράδυ για την Ιωάννα Τούνη και την οικογένειά της, η ίδια αποφάσισε να μη χάσει την προγραμματισμένη πτήση της για τη Θεσσαλονίκη.

Δεν ξέρουμε ακόμα πως έφυγε η Τούνη από το σπίτι της στην Αθήνα, καθώς δεν είχε βαλίτσα, ωστόσο νωρίς το πρωί της Δευτέρας δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το ταξί, που την πήγαινε μαζί με τον γιο της στο αεροδρόμιο.

Ιωάννα Τούνη - Πάρης
Ιωάννα Τούνη - Πάρης