Έγκυος η Βασιλική Τρουφάκου - Η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί

Έχει φουσκώσει πολύ η κοιλίτσα της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή 18/2 μέσα από το ρεπορτάζ της Real Life και της Σήλιας Αποστόλου σχετικά με τη ζωή της Βασιλικής Τρουφάκου καθώς η επιτυχημένη ηθοποιός, που παίζει στο Famagusta είναι έγκυος!

Κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα για τα ευχάριστα νέα μιας και η Βασιλική Τρουφάκου προσπαθεί γενικότερα να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή. Εκείνη λοιπόν και ο σύντροφός της που δεν προέρχεται από το χώρο της θεάματος θα γίνουν πολύ σύντομα γονείς.

Η Βασιλική Τρουφάκου περιμένει το πρώτο της παιδί

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρεται, πως η κοιλίτσα της ηθοποιού έχει φουσκώσει αρκετά και έτσι η παραγωγή της Famagusta θα αναγκαστούν να προσαρμόσουν τον ρόλο της στην εγκυμοσύνη.

Δείτε επίσης: Βασιλική Τρουφάκου για τις αρνητικές κριτικές του Famagusta: «Στην Ελλάδα δεν μας περισσεύει ο καλός ο λόγος...»

Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Με φλερτάρουν, όταν βγαίνω. Βλάκες υπάρχουν, αλλά μπορώ να πω, ότι οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν είναι συνήθως ωραίοι τύποι. Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Μη με ματιάσεις. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ, τα έχω στο μυαλό μου! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω, ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι, και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή.

«Αυτό με την ομορφιά της γυναίκας δεν είναι το πρόβλημα. Ο μισογυνισμός είναι το θέμα. Υπάρχει σε όλους μας. Είμαστε πιο καχύποπτοι, πιο επικριτικοί, όταν μιλάει μια γυναίκα. Υπάρχει ως ένστικτο ο μισογυνισμός, θα τη διορθώσουμε πιο εύκολα, έχουμε λιγότερη υπομονή απέναντι στις γυναίκες. Όταν μια γυναίκα λέει την άποψή της θεωρείται σκύλα. Όλοι έχουμε μισογυνισμό., και εγώ το έχω μέσα μου, θεωρώ, ότι έχει αλλάξει σε ένα βαθμό, αλλά είναι λίγο πιο επιφανειακό. Στη δουλειά μας για παράδειγμα, λένε να κλείσουν πρώτα τους άντρες και μετά τις γυναίκες. Έχω βρει τον μπελά μου, γιατί έχω διεκδικήσει πράγματα, έχω χάσει δουλειά. Έχω βρει άλλη μετά, αλλά εντάξει», είχε πει τέλος η Τρουφάκου τον Δεκέμβριο του 2023 στο "Night Out" για τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.