Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Και εγώ με την Καινούργιου είχαμε κόκκινες στιγμές...» - Παίρνει το μέρος της Μπακοδήμου μετά το αιχμηρό story της Super Κατερίνα

Ο κακός χαμός ανάμεσα στη Μπακοδήμου και την Καινούργιου!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (17/18-2) η Μαρία Μπακοδήμου έκανε σχόλια στην εκπομπή της Γειά Σου για την Κατερίνα Καινούργιου και τα βήματα που έχει κάνει από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είναι η πιο καλοπληρωμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Με τη σειρά της η Καινούργιου απάντησε στη Μπακοδήμου με ένα insta story δείχνοντας εμφανώς τη δυσαρέσκειά της. Στη συνέχεια, την Κυριακή 18/2 η Μαρία Μπακοδήμου της απάντησε με τη σειρά της με αρκετά ειρωνικό τρόπο (δείτε εδώ).

Τα αποσπάσματα της παραπάνω κόντρας προβλήθηκαν την Δευτέρα 19/2 στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει το μέρος της Μαρίας Μπακοδήμου τονίζοντας για την Κατερίνας Καινούργιου:

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόντρα για την ατάκα της Μπακοδήμου για την Καινούργιου

«Αυτό που έχω καταλάβει, γιατί και εγώ με την Καινούργιου είχαμε κόκκινες στιγμές είναι ότι είναι ένα κορίτσι ,που λειτουργεί παρορμητικά. Το παθαίνω και εγώ. Πριν βάλεις τις φατσούλες να το τσεκάρεις», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.