Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή με τους δημοσιογράφους: «Να με σεβαστείτε! Να μάθετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις»

Η έντονη ενόχληση της μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή με τους δημοσιογράφους: «Να με σεβαστείτε! Να μάθετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις»

Έξαλλη έγινε η Ραμόνα Βλαντή με τις ερωτήσεις που της έκαναν οι δημοσιογράφοι, όταν την συνάντησαν σε βραδινή έξοδο της το βράδυ της Κυριακής 18/2. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και την παρατήρηση της με έντονο ύφος, καθώς ενοχλήθηκε πολύ.

Αφορμή για να γίνει έξαλλη συγκεκριμένα, στάθηκε μια ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφο σχετικά με τα πρόσφατα "καρφιά" που της πέταξε η Μέγκι Ντρίο.

Ο λόγος που η Ραμόνα Βλαντή έγινε έξαλλη με τους δημοσιογράφους

«Αγαπητή μου μου έχω ζητήσει πάρα πολλές φορές να μη με ρωτάτε για αυτήν. Αν θέλετε μπορώ και εγώ να μιλήσω κάπως περίεργα. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Οπότε και εσείς θα έπρεπε να με σεβαστείτε για να σας σεβαστώ και εγώ. Δεν έχω να τοποθετηθώ πάνω σε κάτι που δεν με αφορά, δε μπορεί να με αγγίξει και είναι πολύ μακριά από μένα όλο αυτό. Για αυτό θα ήθελα να με σεβαστείτε και να μάθετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις», είπε φανερά ενοχλημένη η Ραμόβα Βλαντή.

H αντίδραση της που δεν την πήραν στο My style rocks

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε η Ραμόνα Βλανή και το πρωί της Παρασκευής 26/1. Η fashion expert, μίλησε για το My Style Rocks και απάντησε στο γιατί δεν ήταν στην φωτογράφιση, δίνoντας παράλληλα μία αιχμηρή απάντηση στον ΣΚΑΙ.

Είναι γεγονός ότι στον δεύτερο κύκλο της σεζόν του My Style Rocks, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές καθώς νέοι κριτές ήρθαν και εκτός από την Σοφία Χατζηπαντελή, από το ριάλιτι μόδας αποχώρησε και ο ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν ήμουν στη φωτογράφιση για το νέο κύκλο του My style rocks. Δεν στεναχωρήθηκα που δεν με πήραν στο ριάλιτι, στεναχωρήθηκα που δεν μου ανήκει το κανάλι....Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα ως guest γιατί δουλεύω πάρα πολύ. Τώρα άλλαξα στο αυτοκίνητο για να καταλάβεις…» ανέφερε η Ραμόνα Βαλαντή.