Σοφία Βόσσου - Η πρώτη αντίδραση μετά το χωρισμό της Ερασμίας Μάνου: «Δεν ξέρω για τι λέτε»

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου - Η πρώτη αντίδραση μετά το χωρισμό της Ερασμίας Μάνου: «Δεν ξέρω για τι λέτε»

Η σχέση της Ερασμίας Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη είχε σχολιαστεί πολύ έντονα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο σύντροφος της και για μερικούς μήνες σύζυγός της (καθώς υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης) βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Και οι δυο μιλώντας στις εκπομπές και στους δημοσιογράφους εξέφραζαν το πόσο μεγάλη αγάπη έχει ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, πριν δυο μήνες η Ερασμία υπερασπιζόταν τον πρώην αγαπημένο της για τα όσα έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του.

Ο χωρισμός ωστόσο του ζευγαριού ήρθε 8 μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης. Ο Βασίλης Δημάκης με ανάρτησή του στα social media ανέφερε πως την αύριο Τρίτη 20/2 έχει προγραμματισμένο ραντεβού με συμβολαιογράφο, για να λύσει το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν τον περασμένο Μάιο - δείτε εδώ την αιχμηρή του ανάρτηση. Την ημέρα όμως της ανακοίνωσης αυτής του χωρισμού, η Ερασμία είχε τα γενέθλια της.

Μάλιστα, η Ερασμία προχώρησε με την σειρά της επίσης σε μια ανάρτηση, όπου επιβεβαίωσε το χωρισμό της, χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες.

Η πρώτη αντίδραση της Σοφίας Βόσσου για το χωρισμό της κόρης της

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε στο μαγαζί όπου η Ερασμία Μάνου έχοντας όλα τα αγαπημένα της πρόσωπο στο πλευρό της, γιόρτασε την ημέρα των γενεθλίων της.

«Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα παιδιά του κόσμου που έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα. Δεν ξέρω για τι λέτε αλλά θα φανεί στο τέλος», είπε η μητέρα της στην κάμερα της εκπομπής, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για το χωρισμό της κόρης της.

Αμέσως μετά την προβολή σχετικού βίντεο, το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που είναι στενός οικογενειακός φίλος της Σοφίας Βόσσου και της Ερασμίας Μάνου, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Η Ερασμία μου ζήτησε να μην κακολογήσω τον πρώην της. Είχα ενδιαφέρον να τον συναντήσω λόγω της σχέσης του με την Ερασμία αλλά και να δω τι τύπος είναι. Είναι μερικά πράγματα που με ενοχλούν για την ανάρτηση του. Μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό την ημέρα των γενεθλίων της. Νομίζω λειτουργεί χειριστικά. Την ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε ότι είναι καλά. Μου ζήτησε να μην τον ενοχλήσουμε. Να μου πεις τον λέω χειριστικό...».