Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τρυφερές στιγμές στο σπίτι του Νίκου Παππά μπροστά στο τζάκι του - Πέρασαν μαζί το βράδυ τους

Η ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η προσωπική - επαγγελματική ζωή της Βάλιας Χατζηθεοδώρου φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με τη γνωστή δημοσιογράφο να έχει έρθει πολύ κοντά με τον γοητευτικό, πρώην μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν επιβεβαιώνει τη σχέση τους, ωστόσο καθημερινά σχεδόν βγαίνουν στη δημοσιότητα στοιχεία, που αποδεικνύουν πως οι δύο τους περνάνε χρόνο μαζί (δείτε εδώ αναρτήσεις από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη).

Η τρυφερή ανάρτηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο instagram

Το βράδυ της Κυριακής 18/2 η Βάλια Χατζηθεοδώρου δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram, στην οποία τη βλέπουμε να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του Παππά με τα πόδια της να είναι ακουμπισμένα πάνω στα δικά του έχοντας θέα το τζάκι του.

Φυσικά η Βάλια δεν άφησε να φανεί από το stοry της, ότι ο ε λόγω άντρας είναι ο Παππάς, ωστόσο αν ρίξει κανείς μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι του Νίκου Παππά θα αντιληφθεί, πως είναι το ίδιο!

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Νίκος Παππάς

Οι τελευταίες δηλώσεις του Παππά για την προσωπική του ζωή

Είμαι σε μια φάση και σε έναν προσανατολισμό, που άλλα πράγματα είναι σημαντικά για μένα και δυστυχώς είναι ένα πεδίο λίγο επικίνδυνο και βλέπεις πόσο αδίστακτοι είναι όλοι. Δε θέλω να πάρω κανέναν άνθρωπο στον λαιμό μου. Ας ρωτήσετε όποιον άλλον θέλετε δεν είμαι για να μιλάω για αυτά», είπε ο Νίκος Παππάς στις 12/2/24 στο Breakfast at star.