Βασίλης Δημάκης: Οι πρώτες δηλώσεις από τη φυλακή για τους λόγους χωρισμού με τη Μάνου και το 3ο πρόσωπο - «Θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι...»

«Η κρίση ξεκίνησε από...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση χωρισμού του Βασίλη Δημάκη και της Ερασμίας Μάνου, καθώς το ζευγάρι έκανε σύμφωνο συμβίωσης πριν από 8 μήνες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο άντρας.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του Δημάκη και στη συνέχεια η Ερασμία Μάνου από τη μεριά της το επιβεβαίωσε. Οι λόγοι σχετικά με την απόφαση του πρώην ζευγαριού να τραβήξει χωριστούς δρόμους έγιναν γνωστοί τη Δευτέρα 19/2.

Δημοσιογράφος από το Πρωινό επικοινώνησε με τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με τη λήξη του συμφώνου συμβίωσης. Ο άντρας από τη μεριά του τόνισε, πως η απόφαση είναι κοινή συναινέσει και πως υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο που θα χαρεί με αυτές τις εξελίξεις.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Δημάκη για τον χωρισμό του με την Ερασμία Μάνου

«Την Τρίτη έχω ραντεβού έχω κανονίσει με τον συμβολαιογράφο να προσέλθει στο κατάστημα, έτσι ώστε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είχαμε συνάψει τότε. Τα όνειρα συνήθως λέει ότι τα κάνουν οι κοιμισμένοι, αυτό δεν πάει να πει κάτι. Όνειρα κάνουν όλοι, αλλά το θέμα είναι ότι είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερνικηθούν από κανέναν μας, από τη πλευρά μου σίγουρα και δε μας επιτρέπουν με κανένα τρόπο να είμαστε μαζί άλλο πια.

Είναι μια γυναίκα που αγαπάω, αγάπησα και θα συνεχίσω να αγαπώ, όπως κάθε γυναίκα που της είπα ότι την αγαπώ. Είναι ένας άνθρωπος, που αγαπώ, σέβομαι, λατρεύω και το καλύτερο για όλους μας και για άλλους τρίτους ίσως είναι αυτό.

Δεν είναι παροδικό, παροδικά είναι τα καιρικά φαινόμενα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ούτε μια στο τρισεκατομμύριο. Η κρίση ξεκίνησε από την παραμονή Πρωτοχρονιάς και έπειτα. Δεν υπήρξε κανένα συννεφάκι, ούτε καν. Τα μόνα συννεφάκια, που υπήρξαν ήταν αυτά που ταξιδεύαμε μαζί και ονειρευόμαστε τα ίδια πράγματα. Αλλά υπάρχει και ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς, τώρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι ο Θεός Δίας, δεν αφορά άμεσα κάποια σύντροφο δικιά μου ή κάποιος άλλος σύντροφός, απλά είναι λόγοι που δε μπορούν να υπερνικηθούν για κανέναν λόγο.

Το βιώνω μια χαρά, διότι είναι κοινή συναινέσει. Όλο αυτό το bullying που φάγαμε από τα κανάλια, τον κόσμο...Εγώ δεν έδωσα καμία σημασία. Δεν έχει κανείς, καμία εξουσία σε εμένα άλλωστε», είπε ο Βασίλης Δημάκης.

Η πρώτη αντίδραση της Βόσσου μετά το χωρισμό της κόρης της

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε στο μαγαζί, όπου η Ερασμία Μάνου έχοντας όλα τα αγαπημένα της πρόσωπο στο πλευρό της, γιόρτασε την ημέρα των γενεθλίων της.

Η μητέρα της, Σοφία Βόσσου είπε στο απόσπασμα, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 19/2: «Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα παιδιά του κόσμου που έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα. Δεν ξέρω για τι λέτε αλλά θα φανεί στο τέλος», είπε η μητέρα της στην κάμερα της εκπομπής, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για το χωρισμό της κόρης της.