Ανδρέας Μικρούτσικος για χωρισμό Ερασμίας Μάνου: «Μου ζήτησε να...» - Η παράκλησή της και η υπόσχεση που της έδωσε για τον Βασίλη Δημάκη

«Νομίζω ότι λειτουργεί χειριστικά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος για χωρισμό Ερασμίας Μάνου: «Μου ζήτησε να...» - Η παράκλησή της και η υπόσχεση που της έδωσε για τον Βασίλη Δημάκη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Δευτέρας 19/2, μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, σχολίασε τον χωρισμό της Ερασμίας Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη, λίγους μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν μέσα στις φυλακές.

Εξήγησε, συγκεκριμένα, πως επικοινώνησε με την κόρη της Σοφίας Βόσσου, αφού διέρρευσε η είδηση (δείτε εδώ τις δικές της δηλώσεις), και αποκάλυψε τι του ζήτησε κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους. Δεν δίστασε, ωστόσο, ο ίδιος να αναφέρει την δική του οπτική για την σχέση αυτή και την κατάληξή της.

Η παράκληση της Ερασμίας Μάνου στον Ανδρέα Μικρούτσικο για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Δημάκη

«Μίλησα και με την Σοφία και με την Ερασμία. Ξεκίνησα με την Σοφία από ενδιαφέρον και με πήρε η ίδια η Ερασμία και της ευχήθηκα για τα γενέθλιά της. Μου ζήτησε αν μιλήσω, να μην κακολογήσω καθόλου τον καλό της. Δεν θα το έκανα, με την έννοια ότι δεν έχω βάλει το χέρι μου επί των τύπων των ήλων. Δηλαδή, είχα πρόθεση να συναντήσω τον Δημάκη με ένα γενικότερο ενδιαφέρον σαν σύντροφο, σύζυγο της Ερασμίας. Ένας άνθρωπος που ξεκινά μία παραβατική ζωή, τιμωρείται για αυτήν, σπουδάζει μέσα στη φυλακή και όλο αυτό με εξάπτει να δω τι τύπος είναι. Στα χαρτιά μπορεί κάποιος να καταλάβει, αλλά αν δεν δει τα πράγματα και δεν συζητήσει, δεν μπορεί να ξέρει τίποτα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι μερικά πράγματα που με ενοχλούν. Δηλαδή η τοποθέτησή του με στιχούργημα με μικρούς υπαινιγμούς, για εμένα μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό την ημέρα των γενεθλίων (δείτε εδώ την ανάρτηση - ανακοίνωσή του). Είναι σαν να τον πικάρεις τον άλλον. Επειδή είναι ένα έξυπνο παιδί, νομίζω ότι λειτουργεί χειριστικά, αλλά αυτό είναι έξω από την άποψη της Ερασμίας. Την ρώτησα αν είναι καλά. Μου είπε ότι είναι καλά και αν κάνω κάτι, να μην τον ενοχλήσω. Της έδωσα υπόσχεση. Είναι προσωπική μου άποψη ότι είναι χειριστικός.

Τα Χριστούγεννα έκανα στην Ερασμία μισή ώρα κουβέντα - συνέντευξη, όπου τη ρωτούσα λεπτομέρειες για το πώς μπορεί αυτό το πράγμα να γίνει πρακτικά, πώς τον γνώρισε και τον ερωτεύτηκε, πώς μπορεί αυτό το πράγμα να "τραφεί" όταν ο ένας είναι στη φυλακή και ο άλλος εκτός, πώς επικοινωνούν; Αρκεί αυτό για να θρέψει ένα γάμο; Ο Βασίλης και η Ερασμία δεν είναι απλές περιπτώσεις. Εγώ τίμια φερόμενος έλεγα όχι στην Ερασμία. Της έλεγα ότι αφού αποφυλακιστεί θα φανεί, αλλά ο αλέκτωρ λάλησε πολύ νωρίτερα».