Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχω πολλά βράδια να κοιμηθώ...» - Οι νέες δηλώσεις για τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι

Ξετρελαμένος ο Ντάνος και η Δήμητρα Βαμβακούση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχω πολλά βράδια να κοιμηθώ...» - Οι νέες δηλώσεις για τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πριν από λίγες ημέρες έζησαν το θαύμα της ζωή αποκτώντας το πρώτο τους παιδάκι, την κόρη τους (δείτε εδώ το όνομα που θα πάρει το κοριτσάκι).

Όπως ήταν αναμενόμενο οι ισορροπίες στη ζωή του ζευγαριού άλλαξαν από τη μία στιγμή στην άλλη. Η Δήμητρα παραμένει σπίτι της μετά τον τοκετό προσπαθώντας να βρει τους νέους ρυθμούς της μαζί με την κόρη της.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος - όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα 19/2 στο Πρωινό - είναι άυπνος και διαρκώς με το μωρό, εκτός από τις στιγμές που χρειάζεται να ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους.

Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη γέννηση της κόρης του

«Θα χάσω την πτήση. Δεν ξέρω πόσα ταξίδια θα κάνω ακόμα, έχουμε περίπου δύο μήνες ακόμα. Πιο όμορφα πράγματα από αυτό δεν υπάρχουν δόξα τω Θεώ, όλα καλά. Έχεις κορούλα και ξέρεις, να σου ζήσει, να είναι όλα τα παιδιά καλά, έχω πολλά βράδια να κοιμηθώ! Είναι η πρώτη φορά που έχω παιδί, είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, τι να σου πω από εκεί και πέρα, δεν το έχω ξαναζήσει, είναι όμορφο πράγμα, όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν και είμαστε κατά πάνω, να είμαστε όλοι όσο το δυνατόν περισσότερο εκεί», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Oι πρώτες δηλώσεις του κάτω από μαιευτήριο

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την έβγαλε, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή. Αυτός αποφασίσει. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει», συμπλήρωσε.

«Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου. Ο γιατρός ήταν συνέχεια στο πλευρό μας», είπε τέλος συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στις 12/2/24 στην κάμερα του Open.