Ηλίας Βρεττός: «Τα σίδερα μέσα μου που για πρώτη φορά σας δείχνω...» - Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες 6 χρόνια μετά το σοκαριστικό τροχαίο

«Προσπαθώ να ξορκίσω το κακό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Ηλίας Βρεττός πριν από αρκετά χρόνια έδωσε μία σκληρή μάχη για τη ζωή του μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε. Έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από τότε (δείτε εδώ πώς έγινε η σύγκρουση) και θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός πως είναι καλά στην υγεία του μέσα από μία ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την οποία δημοσίευσε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 19/2.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής πρόσφατα, πριν από τέσσερις μήνες συγκεκριμένα, έζησε άλλο ένα τροχαίο με την μηχανή του, στη Γλυφάδα, από το οποίο σώθηκε λόγω του κράνους που φορούσε (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη και τις φωτογραφίες που ανέβασε).

Η ανάρτηση του Ηλία Βρεττού 6 χρόνια μετά το ατύχημά του

«19/02 Αγία Φιλοθέη μου Μεγάλη η Χάρη σου!!! Σ' ευχαριστώ… 6 χρόνια πέρασαν και όλα ακόμα μοιάζουν σαν χθες… Τα σίδερα μέσα μου που για πρώτη φορά σας δείχνω στα X-rays έτσι κι αλλιώς δεν με αφήνουν να ξεχαστώ. Όμως είμαι καλά και κυρίως είμαι εδώ!

Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα με πιάνουν τα φιλοσοφικά μου και προσπαθώ να ξορκίσω το κακό. Ταυτόχρονα όμως θέλω να περάσω το μήνυμα σε όσους περνάνε δύσκολα πως όλα μπορούν να περάσουν αρκεί να έχουμε πίστη, θετικότητα και διάθεση για καθημερινό ακατάπαυστο αγώνα.

Πότε μην τα παρατήσεις, όσο δυνατά κι αν χτυπήσεις. Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι ένας συνεχής αγώνας με μικρά διαλείμματα ευτυχίας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας φιλαράκια μου που κάθε χρόνο μεγαλώνει!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Χάσαμε το παιδάκι μας! Όσοι έχουν σκυλάκια και...» - Πένθος για τον Ηλία Βρεττό και τη σύζυγό του, Αναστασία

Οι φόβοι του μετά την τελευταία σύγκρουση

«Μετά το ατύχημα μου, η Γαλάτεια, η γυναίκα του Γιώργου Παπαδόπουλου μου προσέφερε νερό γιατί ήταν εκεί σε ένα πάρκο με τα παιδιά της. Ήταν η πρώτη που ήρθε μαζί με τον οδηγό», αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Έχω μπει σε σκέψεις για το αν θα ξανακαβαλήσω μηχανή και πως θα πορευτώ στη ζωή μου», μοιράστηκε με τους τηλεθεατές.