Εύη Βατίδου: «Μας ενδιαφέρει η προσωπική ιστορία του Βουλευτή;» - ''Δικάζει'' με τη μακροσκελή ανακοίνωσή της Βαλλιανάτο & Μπιμπίλα

Μετά τα σχόλια για τον Αλέξη Κούγια και τα παιδιά τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εύη Βατίδου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, η οποία δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 19/2. Το γνωστό μοντέλο ακολούθησε την αντίστοιχη κίνηση του πρώην συζύγου της, (δείτε εδώ την ανακοίνωση Κούγια για Βαλλιανάτο).

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 17/2 ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του γνωστού δικηγόρου (δείτε εδώ). Σε συνέχεια, ο Κούγιας τόνισε πως θα τον μηνύσει και στη συνέχεια τη Δευτέρα 19/2 ακολούθησε η ανάρτηση της Βατίδου στο instagram: «Η ανακοίνωση μου σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Γ. Βαλλιανάτο και τον κύριο Σ. Μπιμπίλα στην εκπομπή super Κατερίνα, στα Αποκαλυπτικά»,

Η επίσημη ανακοίνωση της Εύης Βατίδου μετά τις δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τα παιδιά της

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ. ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ . ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΙΜΠΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Ο λόγος του κυρίου Σ.Μπιμπίλα για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια , η επίθεση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στον κύριο Αλέξη Κούγια στην εκπομπή super Κατερίνα και η δημόσια προσβολή στα παιδιά μας .

Ο λόγος του κυρίου Σ. Μπιμπίλα στη Βουλή για το νέο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε σχετικά με τον γάμο της κοινότητας των λοάτκι καθόλου ιστορικός δεν μου ακούστηκε όπως πολλοί από εσάς χαρακτηρίσατε .Αντιθέτως μου φάνηκε σαν να παρακολούθησα μια συνέντευξη προφίλ σε μια πρωινή εκπομπή .

Κυρίως προς το τέλος του λόγου του μας αποκάλυψε πώς κατάλαβε ότι είναι ομοφυλόφιλος και είπε συγκεκριμένα…

«Από πολύ μικρός κατάλαβα ότι σε κάτι διέφερα από άλλους ανθρώπους. Πως το κατάλαβα; Όταν στα μουσεία, που εγώ λατρεύω την αρχαία Ελλάδα από μικρό παιδί, προσκολλιόμουν στα αγάλματα τα ανδρικά και όχι τα γυναικεία. ‘Αρα κάτι με τραβούσε από τη φύση μου….»είπε ο Βουλευτής .

Επιτρέψτε μου κύριε αξιότιμε Βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας …

Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό να ακούει από την έδρα της Βουλής την προσωπική σας ιστορία ;Ποιο είναι το σημείο του λόγου σας που ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό και την ιστορία της Ελλάδος ώστε να χαρακτηριστεί ιστορικός ; Θεωρείτε ότι έχετε κάνει κάτι για την πατρίδα μας ;

Ουσιαστικά μας είπε ο κύριος Μπιμπίλας ότι κατάλαβε πως διαφέρει από τους άλλους ανθρώπους εννοώντας ότι είναι ομοφυλόφιλος επειδή κάποτε επισκέφτηκε τα μουσεία μας και κατάλαβε ότι λάτρευε τα αγάλματα των «Κούρων » που βρίσκονται στο αρχαιολογικό μουσείο Αθηνών και δεν τον προσέλκυσαν το ίδιο οι «Κόρες» που βρίσκονται στο αρχαιολογικό μουσείο της Ακρόπολης- οι Κόρες είναι αγάλματα με ενδυμασία όπως η Πέπλο φόρος Κόρη – συνέχισε λέγοντας ότι διάβαζε ποιήματα του Καβάφη και του Λαπαθιώτη και όταν ήταν μικρός «έκλαιγε κρυφά»!

Οι εκλεγμένοι βουλευτές αμείβονται από τον δημόσιο βίο μας για να εξυπηρετούν τον ελληνικό λαό για να ψηφίζουν και να αποφασίζουν για την ευημερία του τόπου μας για να υποστηρίζουν τα συμφέροντα της πατρίδας μας .Να σέβονται τις παραδόσεις της εκκλησίας μας και να υπηρετούν την πολιτεία ,και όχι για να μας εκφράσουν τα συναισθήματα τους κατά την διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας από το βήμα της βουλής των Ελλήνων .

Θέλουμε να ακούσουμε προτάσεις για την καθημερινότητα μας. Είναι δυνατόν να ακούμε την προσωπική ιστορία του κυρίου Σ.Μπιμπίλα να μας διηγείται τα παιδικά του χρόνια τα συναισθήματα του και να τον πληρώνουμε; Δεν θα με πείραζε να ακούσω την ιστορία του και τον λόγο του μέσα από το προσωπικό του account η ίσως εάν παραχωρούσε μια συνέντευξη σε έντυπο η τηλεοπτικό τύπο αλλά το να χρησιμοποιεί την έδρα του Λαού να τον πληρώνουμε και έπειτα να χειροκροτείται λες και μας παρουσίασε κάποιο κοινωνικό έργο και να ονομάζουν και τον λόγο του ιστορικό αυτό κατά τη γνώμη μου ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας μου .

Ο ελληνικός λαός έχει πάρα πολλά προβλήματα να επιλύσει στην καθημερινότητα του η ίδια η οικογένεια οι ηλικιωμένοι οι φοιτητές οι νέοι οι εργαζόμενοι ,το συνταξιοδοτικό το αγροτικό ,το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια ,το φορολογικό ο κόσμος ενδιαφέρεται και για την επαγγελματική του αποκατάσταση την ανεργία και για το μέλλον του τόπου μας .

Για ποιο λόγο θεωρείτε λοιπόν κάποιοι από εσάς ότι μας ενδιαφέρει να ακούμε την προσωπική ιστορία και την σεξουαλική προτίμηση του φύλλου του Βουλευτή όταν κατάλαβε τι του συμβαίνει όταν ήταν μικρός ; Επειδή επισκέφτηκε τα μουσεία μας και λάτρεψε τα αγάλματα των γυμνών Κούρων ;

Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού βγάζει 700 ευρώ το μήνα και σας ψήφισαν για να διασφαλίσετε την ευημερία του τόπου μας να υποστηρίξετε τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των ανθρώπων και όχι για να εξομολογείται ο καθένας από εσάς δημόσια και συγχρόνως να αλληλοχειροκροτείστε και ο μηνιαίος μισθός σας να ξεπερνάει τα 5000 ευρώ περίπου το μήνα συν τα μπόνους σας !

Επίσης ανέφερε ότι « τα παιδιά χρειάζονται αγάπη άσχετα από που προέρχεται αυτή η αγάπη και πρέπει να φέρουν τον ίδιο ΣΕΒΑΣΜΟ και να έχουν ίσα δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά»

Θα έλεγα ότι αυτόν το σεβασμό δεν έδειξε ο ίδιος στα δικά μου παιδιά στην εκπομπή super Κατερίνα που ήταν καλεσμένος την επόμενη μέρα όταν ο κύριος Γρηγόρης Βαλλιανάτος επίσης καλεσμένος την ίδια μέρα στην ίδια εκπομπή ξαφνικά εξαπόλυσε λεκτική επίθεση στον Αλέξη Κουγια πρώην σύζυγο μου και πατέρα των παιδιών μας λέγοντας :

« Μου κάνει εντύπωση όλη αυτή η ασχήμια την σημερινή ημέρα” και συνεχίζει «Ρώτησε κανένας τα παιδιά του αν θα ήθελαν να είναι ΠΑΤΕΡΑΣ τους ΑΥΤΟΣ

Φράση σκληρή που κανένας γονιός δεν θα ήθελε να ακούσει ούτε σε προσωπικό επίπεδο ούτε δημοσίως μέσο της εκπομπής super Κατερίνα να τον προσβάλλουν κατά αυτό τον επιθετικό τρόπο χωρίς να υπολογίσει κανείς ούτε τα παιδιά μας και τον κοινωνικό τους περίγυρο χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος Σεβασμού . Σκεφτήκατε ποτέ πώς μπορεί να αισθάνθηκαν εκείνη τη στιγμή όταν ενημερώθηκαν και διάβασαν σε τόσα site ότι ο κύριος Γρηγόρης Βαλλιανάτος ξεστόμισε την συγκεκριμένη φράση ;

Ο κύριος Σ. Μπιμπίλας φυσικά δεν αντέδρασε στη φράση του κυρίου Βαλλιανάτου το μόνο που τον ενόχλησε και απάντησε ήταν που δεν είπε σωστά το επίθετο του σωστά ο Αλέξης . Και συμπλήρωσε ότι «κανένα παιδί δεν ρωτήθηκε από ποιον θέλει να έρθει στον κόσμο !” Μάλλον αποδεχόμενος την χυδαία λεκτική επίθεση του κυρίου Βαλλιανάτου .

Κατά τα άλλα μιλούν σαν να μας κάνουν και κήρυγμα ηθικής δεοντολογίας μιλούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ίσες αξίες μετάξι των ανθρώπων για σεβασμό απέναντι στους γονείς την οικογένεια και τα παιδιά και οι ίδιοι φαίνεται ότι τίποτα από όλα αυτά δεν τα εννοούν μάλιστα βρίσκουν ευκαιρία όποτε τους δοθεί και όπως τους βολεύει να συμπεριφέρονται κατά αυτόν τον τρόπο .

Οποίοι σήμερα έχουν διαφορετική άποψη από τις απόψεις της ροζ ατζέντας μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων δυστυχώς κάνουν ΚΑΤ εξακολούθηση επιθέσεις με όποιο μέσο έχουν ακόμα και αν προσβάλλουν την οικογένεια τη μητέρα τον πατέρα και τα παιδιά .

AΘήνα 17/2/2024

Με εκτίμηση και Σεβασμό,

Eύη Βατίδου», έγραψε η Εύη Βατίδου.