Κατερίνα Στικούδη: «Οι άνθρωποι είναι που καθορίζουν τις τύχες μας και...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή στο σπίτι από το μαιευτήριο

Το δημόσιο "ευχαριστώ"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις 14 Φεβρουαρίου και τρεις μέρες αργότερα, στις 17/2, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, για να γνωρίσουν τον μπέμπη τους στον πρωτότοκο γιο τους, Βύρωνα.

Αφού, λοιπόν, ξέκλεψε λίγο χρόνο, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την έξοδό της από το νοσοκομείο, με τις χρυσές της μπότες και την λευκή γούνα, για να ευχαριστήσει τον γιατρό και τις νοσοκόμες για την φροντίδα και την βοήθειά τους (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό).

Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη μετά την επιστροφή στο σπίτι από το μαιευτήριο

«Οι άνθρωποι είναι που καθορίζουν τις τύχες μας και την ευτυχία μας. Και όταν έχουμε την τύχη να συναντάμε στο δρόμο μας τόσο σπουδαίους ανθρώπους, αξίζει να τους μνημονεύουμε... Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Δρ. Ιωάννη Φρουδαράκη, που για άλλη μια φορά με έκανε να νιώθω ασφαλής, σίγουρη και δυνατή, σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Επίσης τη Λαμπρινή Σκάβαλου, που πέρα από συνοδοιπόρο σε όλο αυτό το ταξίδι, θεωρώ και φίλη. Τέλος, για άλλη μια φορά, όλο το προσωπικό και διοίκηση του @omilosiaso , που πέρα από τον επαγγελματισμό τους, δείχνουν ανθρωπιά και αγάπη», έγραψε.

Οι πρώτες δηλώσεις της για τη γέννα της

Η τραγουδίστρια - μοντέλο έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα μέσω τηλεφώνου, όσο ακόμα βρισκόταν στο μαιευτήριο.

«Τα έχω ζήσει όλα με τις γέννες, τα δύο άκρα. Και την πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα την πολύ εύκολη με τον Νίκο. Σε 2μιση ωρίτσες είχαμε τελείωσε. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν κουράστηκα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Όλο το προσωπικό εδώ ήταν εξαιρετικό, ήταν πολύ πιο εύκολη διαδικασία σε σχέση με την προηγούμενη. Γέννησα φυσιολογικά και τις δύο φορές», αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.

«Κάθε γυναίκα βιώνει την κάθε γέννα διαφορετικά, έχει διαφορετικές ανάγκες. Πρέπει να υπάρχει προσωπικό να σου κρατάει το χέρι, να υπάρχει ψυχραιμία», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε πως δεν ξέρει αν θα κάνει και τρίτο παιδάκι με τον σύζυγό της.

«Το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, του άλλου του παππού, Νίκος. Έχουμε προετοιμάσει τον Βύρωνα για τον ερχομό του μπέμπη, ότι θα έρθει για να τον φροντίσουμε», αποκάλυψε επίσης.

Δείτε επίσης τις πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Σερίφη, που έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.