Βαγγέλης Σερίφης: «Η Κατερίνα είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη 2η γέννα της Στικούδη και η αποκάλυψη για το μωρό

«Είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που υπάρχει στη ζωή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Στικούδη, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, γέννησε το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι, περίπου 3.700 γραμμάρια. Η ίδια, παρά την ταλαιπωρία και την κούραση, πλέει σε πελάγη ευτυχίας που κρατάει στην αγκαλιά της το μωρού που κουβαλούσε για εννέα μήνες και μαζί της ενθουσιασμένοι είναι ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, αλλά και ο πρωτότοκος γιος τους, Βύρωνας.

Ο περήφανος μπαμπάς, μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη 15/2, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για το ευχάριστο γεγονός, προχωρώντας σε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της καλής του, αλλά και του παιδιού.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Σερίφη για τη δεύτερη γέννα της Κατερίνας Στικούδη

«Όλα καλά! Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ δυνατή, δεν μασάει τίποτα και όλα πήγαν τέλεια. Από ότι φαίνεται είναι καλά και οι δυο. Νίκο θα τον πούμε, από τον μπαμπά της Κατερίνας. Αφού τελειώσαμε με τον ένα παππού θα έχουμε και τον άλλον. Έχουμε άγχος και εννοείται ο ρόλος του άνδρα, όπως έχω ξαναπεί, είναι λίγος άχαρος σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά παρόλα αυτά εδώ στεκόμαστε σε όλη τη διαδικασία που περνάει κάθε γυναίκα, που είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που υπάρχει στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν είμαι εγώ αυτή που θέλει ψυχολόγο...» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Η αποκάλυψη του μαιευτήρα της

Η τραγουδίστρια - μοντέλο μπήκε στο μαιευτήριο νωρίς το πρωί της Τετάρτης και λίγο μετά τη 13:00 γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι, με τον άντρα της να βρίσκεται μέσα κατά την διάρκεια του τοκετού.

«Είχε εύκολο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη. Όλα εξελίχθηκαν ήρεμα και ομαλά. Και αυτή την στιγμή είναι καλά και το παιδί και η μητέρα», είπε ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη.

Ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως: «Ο σύζυγός της ήταν μέσα στον τοκετό σε όλη τη διαδικασία. Συγκινημένος όπως είναι σε αυτές τις περιπτώσεις».