Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη - Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της

Πατέρας ξανά ο Βαγγέλης Σερίφης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια - μοντέλο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι από νωρίς σήμερα 14/2 πήγε στο μαιευτήριο όπου ήταν προγραμματισμένος ο τοκετός της.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι, με τον μικρό Βύρωνα να αποκτά το μικρό του αδερφό (δείτε εδώ το όνομα που θα πάρει ο μπέμπης).

Στιγμές ευτυχίας για τον Βαγγέλη Σερίφη και την Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που βλέπουν την οικογένεια τους να μεγαλώνει. Τώρα περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή τους στο σπίτι τους.

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δεχόταν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Μία ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Στικούδη, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πριν από μερικές ημέρες, στην οποία απαντά για ακόμη μία φορά στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει κατά διαστήματα σχετικά με την εγκυμοσύνη της αλλά και το πόσο την προβάλει.

Είναι γνωστό ότι η ίδια, δεν μασάει τα λόγια της και εκφράζει πολύ συχνά την άποψή της μέσα από βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Η ίδια πριν απο λίγο καιρό, είχε δημοσιεύσει στο Tik Tok, ένα βίντεο, για να ευχηθεί για τη νέα χρονιά, εκφράζοντας παράλληλα τις σκέψεις της σχετικά με όλους όσοι εύχονται για το νέο έτος με τον συνηθισμένο τρόπο (δείτε εδώ).

Αυτή στη φορά η Κατερίνα Στικούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok θέλησε να μιλήσει σχετικά με τα σχόλια που έλαβε τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, τονίζοντας ότι οτιδήποτε και να κάνει πάντα θα ακούσει κάτι αρνητικό.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στην πρώτη της εγκυμοσύνη που ήταν πιο εσωστρεφής και δεν έκανε πολλές εμφανίσεις λάμβανε σχόλια, ότι ντρέπεται για την εμφάνισή της, ενώ από την άλλη πλευρά, στην δεύτερη εγκυμοσύνη της που είναι πιο χαλαρή, κατηγορείται για το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται την κατάσταση της.

«Δεν είμαι εγώ αυτή που θέλει ψυχολόγο. Και δεν είναι κακό. Να πας…» είπε στο τέλος του βίντεο η Κατερίνα Στικούδη εμφανώς εκνευρισμένη αλλά με μία καλή δόση χιούμορ.