Μπέττυ Μαγγίρα: Αρνήθηκε να μιλήσει στο Super Κατερίνα και έκανε δηλώσεις στο Fay's Time - Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

«Να φανταστώ κάπου θα μίλησε και για εμένα… Είμαι το καθημερινό της»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Αρνήθηκε να μιλήσει στο Super Κατερίνα και έκανε δηλώσεις στο Fay's Time - Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πλησίασε την Μπέττυ Μαγγίρα για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε, λέγοντας πως δεν είχαν δώσει κάποιο ραντεβού. Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα μίλησε στην κάμερα του Fay's Time, αφού το είχε κανονίσει, προκαλώντας την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου και του υπόλοιπου πάνελ της.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, επισημαίνοντας παράλληλα πως η οικοδέσποινα του I Love ΣουΚου την έχει βάλει στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα και όλο πετάει σπόντες για εκείνη (δείτε εδώ το πρόσφατο "καρφί" της).

Η άρνηση της Μπέττυς Μαγγίρα να μιλήσει στο Super Κατερίνα και η αντίδραση της Καινούργιου

«Να φανταστώ ότι ήταν από τον ΣΚΑΙ και την Μαρία Μπακοδήμου; Γιατί συνέχεια στηρίζουν η μία την άλλη. Από την εκπομπή της Φαίης; Οκ από τον ΣΚΑΙ...», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έμεινε με το στόμα ανοιχτό τα πρώτα δευτερόλεπτα (δείτε εδώ τι έχει συμβεί και με την Μαρία Μπακοδήμου).

«Αφού ήταν ραντεβού, γιατί δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να το κάνει πιο επίσημο;», επισήμανε τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την ίδια να συμπληρώνει: «Να φανταστώ κάπου θα μίλησε και για εμένα… Είμαι το καθημερινό της. Δεν πειράζει να είναι όλοι καλά. Το θέμα είναι ότι και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τα βρήκε, δεν ξέρω αν τα είχε χάσει και ποτέ».