Ανδρέας Μικρούτσικος: «Επειδή την ξέρω πάρα πολύ την Ελένη και κάναμε πολύ προσωπική παρέα επί Λάτσιου...» - Το αιχμηρό σχόλιο για τη Μενεγάκη

Μετά τη δήλωση του Δημήτρη Μακαλιά: «Εσύ έτσι έκανες καριέρα Ελένη μου, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τίποτα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Μακαλιάς πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι του MEGA και την ώρα που ρώτησε ευθέως τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το unfollow στη Μπέττυ Μαγγίρα, πέταξε μία σπόντα στην παρουσιάστρια, η οποία δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβη, λέγοντάς της «Εσύ έτσι έκανες καριέρα Ελένη μου, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τίποτα» (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Ο ίδιος, λοιπόν, απάντησε στο Super Κατερίνα γι' αυτό, εξηγώντας πως η φράση αυτή απομονωμένη ακούγεται πολύ άσχημα, ωστόσο αυτό που εννοούσε είναι πως πάντα άφηνε τα πράγματα που δεν είχαν ουσία να φεύγουν, χωρίς να ασχολείται και προχωρώντας παρακάτω γρήγορα.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Ελένη Μενεγάκη

Μετά τις δηλώσεις του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει κάποια σχόλια γι' αυτό. «Μπορώ να μιλήσω πάνω στο θέμα; Όταν πρωτοβγήκε η Ελένη - κυρίως στο πρωινό, όχι μαζί με τον Πολυχρονίου - είχε εκφράσει ότι "δεν ξέρω πράγματα τα οποία κριτικαρίστηκαν και έγιναν χαριτωμένο θέμα". Έκτοτε, το έκανε μανιέρα. Επειδή την ξέρω πάρα πολύ την Ελένη και επειδή κάναμε πολύ προσωπική παρέα επί Λάτσιου, με ταξίδια στο εξωτερικό, δεν είχε την αφέλεια που έβγαζε στον αέρα, αλλά αυτό της πιστοποιούσε ότι ήταν το πολύ όμορφο ικανό κορίτσι της διπλανής μας πόρτας. Το παρατράβηξε και έτσι έφτιαξε μία περσόνα και μία κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

«Έχει πει απορίες και ερμηνείες τι είναι αυτό, το θυμάστε από τον λούτσο... Απλά πράγματα, τα οποία γίνονταν talk of the town ως αφέλεια και άγνοια. Της έδιναν ένα μύθο ότι δεν είναι ένα κορίτσι με τουπέ. Είχε και έχει άποψη, αλλά το παίζει. Το αφήγημά της ήταν ότι "εγώ δεν ξέρω τίποτα". Το έκανε εντέχνως και έφτιαξε σχολή», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Τα 6 “χρυσά” κορίτσια της τηλεόρασης: Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες Ελληνίδες παρουσιάστριες