Τα 6 “χρυσά” κορίτσια της τηλεόρασης: Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες Ελληνίδες παρουσιάστριες

Ποια Έλεν ντε Τζένερις και ποια Όπρα Γουίνφρει;

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Τα 6 “χρυσά” κορίτσια της τηλεόρασης: Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες Ελληνίδες παρουσιάστριες

Σίγουρα και οι δυο ανήκουν στην κατηγορία των ακριβοπληρωμένων παρουσιαστριών με “παχυλούς” μισθούς που αγγίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ και παίρνουν δυνατές αμοιβές ακόμα και από τις διαφημίσεις, όμως τέτοια “φαινόμενα” δεν συμβαίνουν μόνο στο εξωτερικό, συμβαίνουν και στην Ελλάδα.

Επομένως, για να ευλογήσουμε και τα δικά μας εγχώρια γένια, φαίνεται ότι και εμείς σαν χώρα δεν υστερούμε σε υψηλές οικονομικές απολαβές κάποιων παρουσιαστριών της τηλεόρασης, που μέσα στα χρόνια κατάφεραν να “χτίσουν” το δικό τους brand name και εξαργυρώνουν την δημοφιλία τους με πλουσιοπάροχα συμβόλαια.

Την αφορμή μας την έδωσε η πρόσφατη δήλωση - βόμβα της Μαρίας Μπακοδήμου που μέσα από την εκπομπή της “έδωσε” το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΙ όταν αναφέρθηκε στο όνομα της Κατερίνας Καινούργιου είπε: «Αυτή την στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα; Πέρα από το συμβόλαιό της και από τα εμπορικά. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτά που ακούω από την αγορά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Και από την Ελένη Μενεγάκη- εγώ αυτό ξέρω»...

Ποια είναι τα 6 χρυσά κορίτσια της τηλεόρασης!

Η Κατερίνα Καινούργιου όντως είναι super σε όλα της και μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες της τηλεόρασης, αφού έχει καταφέρει να είναι στην κορυφή τηλεθέασης και προτίμησης του κοινού, εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης είναι και μια από τις πιο εμφανίσιμες γυναίκες της τηλεόρασης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στα πόδια της “σφάζονται” εταιρείες με προιόντα beauty όπως και ένδυσης, προκειμένου εκείνη να φορέσει ρούχα και παπούτσια και να τα διαφημίσει, ξεπουλώντας ότι και εάν ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και στην εκπομπή της επίσης.

Δείτε επίσης: Τα εξωφρενικά ποσά που λαμβάνουν για ένα post οι Έλληνες influencers

Ανατρέχοντας στο παρελθόν βρήκαμε ότι η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου σε ρεπορτάζ της εκπομπής της είχε αναφέρει ότι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες της τηλεόρασης είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τότε της “Super Κατερίνα”, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του “Ρουκ Ζουκ” φέρνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι, καθώς το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι βρίσκεται σχεδόν καθημερινά πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού και τα στελέχη του σταθμού επιθυμούν διακαώς την ανανέωση του συμβολαίου της αφού δεν θέλουν να την χάσουν με τίποτα. Για αυτό τον λόγο κάθε χρόνο στα πόδια της Ζέτας - που υπογράφει μονοετή συμβόλαια - παίζονται πολλές χιλιάδες ευρώ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ τότε της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει για την Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν θέλω να λέμε για χρήματα γιατί κάποιος μπορεί να βγει να πει και τα δικά μου. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Ζέτα είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες του ΑΝΤ1»

Στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων παρουσιαστριών ανήκει φυσικά και η Τατιάνα Στεφανίδου, που μετά από πολλά χρόνια στον χώρο έχει καταφέρει και εκείνη με την σειρά της να είναι περιζήτητη από όλα τα κανάλια που επίσης της τάζουν υπέρογκα ποσά προκειμένου να την έχουν στο δυναμικό τους. Την δημοφιλία της αυτή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA, την εξαργυρώνει όπως είναι επόμενο και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που διαφημίζει πολλά προιόντα ομορφιάς όπως και εταιρείες ρούχων, καθώς είναι από τις πλέον καλοντυμένες και σικάτες κυρίες της TV.

Μπορεί η μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ να μην της πήγε τόσο καλά στα νούμερα τηλεθέασης με τις συνεχόμενες αλλαγές στην ώρα της εκπομπής στο πρόγραμμα και στους συνεργάτες, παρόλα αυτά το δικό της όνομα είναι από τις πιο πολυσυζητημένα και από τα πιο ακριβοπληρωμένα. Μετά από 10 χρόνια στον ΑΝΤ1 η παρουσιάστρια του “Fay's time” βρέθηκε από το Μαρούσι στο Φάληρο υπογράφοντας ένα πολύ γερό συμβόλαιο, σχεδόν διπλάσιο σε νούμερα από αυτό που είχε προηγουμένως σε οικονομικές απολαβές. Επίσης είναι γνωστό ότι είναι από τις πλέον περιζήτητες παρουσιάστριες στα εμπορικά θέματα από όπου παίρνει επιπλέον ποσοστά κάθε μήνα από το κανάλι και ξεχωριστά κέρδη στον μηνιαίο μισθό της.

Στο χρηματιστήριο των ακριβοπληρωμένων κοριτσιών της τηλεόρασης έχει μπει για τα καλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του “Happy day” που έκλεισε 10 χρόνια επιτυχημένων εκπομπών και αγναντεύει από την κορυφή τους αντιπάλους της, δικαίως βλέπει να πέφτει άφθονο χρυσάφι στα πόδια της από τα άλλα κανάλια που θέλουν διακαώς να την “αρπάξουν” από τον ALPHA και να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Όμως παρά τους πειρασμούς και τα μεγάλα λόγια που της τάζουν, εκείνη παραμένει μέχρι στιγμής πιστή και αμετάπειστη στο συμβόλαιό της που είναι σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ποια Έλεν ντε Τζένερις; Για την δική μας Έλεν - Ελένη Μενεγάκη τι να πει κανείς; Είναι γνωστό ότι είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες της ιδιωτικής τηλεόρασης με τις μετοχές της από την αρχή να εκτοξεύονται στην κορυφή. Δεν την αποκαλούν άδικα βασίλισσα της τηλεόρασης καθώς είναι εκείνη που υπογράφει τα χρυσά συμβόλαια. Οι αμοιβές της παρουσιάστριας αγγίζουν ετησίως υπέρογκα ποσά και τα ποσοστά από τις εμπορικές τοποθετήσεις που κάνει επίσης.

Η παρουσιάστρια έχει το πιο ισχυρό instagram account που μετράει πάνω από 1.000.000 ακόλουθους και το μόνο βέβαιο είναι ότι το προφίλ της θεωρείται από τα πιο χρυσά για κάθε διαφημιζόμενο που θέλει να ξεπουλήσει το προιόν που θα του διαφημίζει η Ελένη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Πολλοί το άκουσαν, λίγοι το κατάλαβαν - Η ατάκα "φωτιά" προς το Mega στον αέρα της εκπομπής της

Viral στο twitter το χθεσινό 29/2 επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ: «Μια αμοιβάδα είναι πιο έξυπνη» - «Πρέπει να δώσουν 5.000 στην Ζέτα για ψυχική οδύνη»

Fay's Time: «Τι μου κάνατε τώρα!» - Έμεινε με το στόμα ανοιχτό η Σκορδά με τον άντρα που μπήκε στο πλατό! Δεν το άφηνε από την αγκαλιά της

Φαίη Σκορδά: Τι της άφησε ο μπαμπάς της φεύγοντας από την ζωή

Happy Day: «Αυτό λέει το συμβόλαιό σας;» - Μετέτρεψαν το πλατό σε στάδιο & έμειναν στα σκοτάδια και τραγουδούσαν

Φαίη Σκορδά: Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας πριν φύγει από τον ΣΚΑΙ

Ελένη Μενεγάκη για το follow στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Παιδιά, να πω κάτι για να το ξέρετε...»

Λάκης Λαζόπουλος: «Παρότι ξανθιά...» - Σε αμηχανία η Ελένη Μενεγάκη με το σχόλιο που της έκανε! Πέρασε γρήγορα σε διαφημίσεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Και εγώ με την Καινούργιου είχαμε κόκκινες στιγμές...» - Παίρνει το μέρος της Μπακοδήμου μετά το αιχμηρό story της Super Κατερίνα

Μαρία Μπακοδήμου: «Το κάνει για να κάνει θόρυβο!» - Με ειρωνική χροιά στη φωνή της ''έσφαξε'' με το γάντι την Κατερίνα Καινούργιου