Μανώλης Μαυρομάτης: Διασωληνώθηκε ο πολιτικός - Τι συμβαίνει με την σύζυγό του

Εκείνη φέρει περισσότερα εγκαύματα, ωστόσο τα νέα είναι δυσάρεστα για εκείνον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομάτη και την σύζυγό του, Ρένα Βενιέρη, καθώς μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα. Η καλή του, συγκεκριμένα, βρίσκεται από χθες (18/2) διασωληνωμένη στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής χειρουργικής, με εγκαύματα στο 40% της επιφανείας του σώματός της.

Ο 83χρονος αθλητικογράφος, από την άλλη πλευρά, παρόλο που έχει υποστεί 18% εγκαύματα στο σώμα του, βρίσκεται σε ακόμη πιο κρίσιμη κατάσταση, αφού η υγεία του επιδεινώθηκε και έτσι διασωληνώθηκε, όπως μετέφερε δημοσιογράφος στο κανάλι του MEGA νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 19/2 (δείτε εδώ λίγα λόγια για τη ζωή και το έργο του).

Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομάτη και της συζύγου του

Πως ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμά τους

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ έγινε γνωστό την Δευτέρα 19/2 πως η φωτιά στο σπίτι του δημοσιογράφου ξέσπασε λόγω κάποιας εστίας που είχαν ξεχάσει ανοιχτή στην ηλεκτρική κουζίνα.

Το ζευγάρι δεν αντιλήφθηκε τίποτα, καθώς κοιμόταν με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν από τις αναθυμιάσεις - φέροντας σοβαρά εγκαύματα μετά τις μεγάλες ποσότητες καπνού, που εισέπνευσαν. Μέχρι στιγμής η γυναίκα του δημοσιογράφου είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση έχοντας εγκαύματα στο 40% του σώματός της.