Ελένη Χατζίδου: «Τα πράγματα είναι περίεργα» - Εξελίξεις με την υγεία της κόρης της μέσα από το νοσοκομείο

Η κατάσταση της μικρής Μελίτας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε η Ελένη Χατζίδου τη Δευτέρα 19/2 στους τηλεθεατές του Breakfast at star με την παρουσιάστρια - τραγουδίστρια να αποχωρεί εκτάκτως από τον αέρα της εκπομπής της, καθώς έπρεπε να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο (δείτε εδώ).

Επειδή όμως η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά, ο Ετεοκλής Παύλου έπρεπε να μείνει πίσω στο τιμόνι της παρουσίασης, ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα είχε το μυαλό και την έγνοια του στην κατάσταση υγείας της Μελίτας.

Στη συνέχεια της ημέρας - προς το μεσημέρι - η Ελένη Χατζίδου έκανε ένα instagram story μέσα από το οποίο έκανε γνωστά τα νεότερα για το παιδί της. Μαμά και κόρη βρίσκονται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων και μάλιστα λόγω υψηλού πυρετού της μικρής θα παραμείνουν το βράδυ μέσα.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την κατάσταση της υγείας της κόρης της

«Ο γιατρός μας είπε καλύτερα να μείνουμε το βράδυ για έλεγχο, γιατί είναι η δεύτερη εβδομάδα που ανεβάζει πυρετό...Έχουμε περάσει και βρογχίτιδα πρόσφατα και είναι περίεργα τα πράγματα», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στην ανάρτησή της.

Η τρυφερή έκπληξη της Μελίτας στον μπαμπά της

Ο Ετεοκλής Παύλου ήταν εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος την Πέμπτη 15/2 στον αέρα της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες του το δώρο της κόρης του, Μελίτας.

Με αφορμή λοιπόν τη 14/2 γιορτή των ερωτευμένων η μικρή Μελίτα έκανε μια τρυφερή κίνηση που συγκίνησε ιδιαίτερα τον πατέρα της. Πιο αναλυτικά, η ίδια υπαγόρευε τις σκέψεις της στην Ελένη Χατζίδου, η οποία τα έγραψε σε μία κόκκινη κάρτα.

«Έχω μια καρδούλα εδώ, έχω συγκινηθεί. Το Μελιτάκι μου εγώ δεν το βλέπω τις καθημερινές, το βράδυ κοιμάται και μου έφτιαξε μία κάρτα σε σχήμα καρδούλας, και επειδή ξέρω ότι μας βλέπει, να την ευχαριστήσω. Λέει: ''Μπαμπά σ’ αγαπώ πολύ, όταν πάμε βόλτα χαίρομαι πολύ και θέλω να μεγαλώσω και να οδηγήσω όπως εσύ. Θέλω να προστατεύω τον μπαμπά και όταν θέλεις μπορώ να είμαι μαζί σου και όταν θέλεις θα σου δώσω μία μολυβοθήκη. Μπαμπά μου θέλω να μου λες τρομακτικές ιστορίες, σ΄αγαπώ και χρόνια πολλά για την ημέρα της αγάπης. Με αγάπη Μελίτα''. Είναι ό,τι πιο όμορφο, ό,τι πιο συγκινητικό, Μελιτάκι μου δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω...Ήθελα να την έχω εδώ για να το δει και να χαρεί και εκείνη», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.