Μπέττυ Μαγγίρα: «Μιλήσαμε με μηνύματα... Είπατε και εσείς ότι έχει κοπέλα, τον πήγαν τρένο!» - Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά την παρεξήγηση

«Τον ενόχλησε που είχα κάνει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: «Μιλήσαμε με μηνύματα... Είπατε και εσείς ότι έχει κοπέλα, τον πήγαν τρένο!» - Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά την παρεξήγηση

Η Μπέττυ Μαγγίρα, αφού αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα καθώς δεν είχαν κλείσει ραντεβού μαζί της (δείτε εδώ την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου), μίλησε στο Fay's Time, απαντώντας σε ερωτήσεις για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ο δημοσιογράφους, για όσους δεν έχουν ενημερωθεί, είχε κάνει unfollow την παρουσιάστρια στα social media, ωστόσο φαίνεται πως η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους πλέον έχει λυθεί, αφού επικοινώνησαν και συζήτησαν για όλα.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το follow του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Δεν ξέρω τι τον ενόχλησε, προφανώς κάποιο σχόλιο που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα, πίστευε ότι πήγαινε για αυτόν, ενώ δεν πήγαινε. Μάλλον παρεξήγησε κάποια λεγόμενά μου. Μιλήσαμε με μηνύματα, μιλήσαμε και με ηχητικά, όλα είναι μια χαρά. Λύθηκε η παρεξήγηση. Τον ενόχλησε που είχα κάνει μία ανάρτηση, που του εξήγησα ότι το βρήκα λίγο αστείο γι' αυτό και το έκανα, αλλά μετά τον καλούσαν τα κανάλια, είπατε και εσείς ότι έχει κοπέλα (δείτε εδώ ποια είναι). Δίκιο έχει κι αυτός, τι τραβάει! Τον πήγαν τρένο! Θαυμάζω πάρα πολύ τον Δημήτρη και θα ήθελα να συνεργαστούμε», είπε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Μου αρέσει η Μαρία Αντωνά στο Survivor, είναι δυναμική και ήρεμη δύναμη. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ξανά, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί της».

Όσον αφορά στην εκπομπή της, δήλωσε: «Τα νούμερα τηλεθέασης είναι μια χαρά. Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός, θέλω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται», ενώ εξήγησε πως οποιαδήποτε άλλη αλλαγή χρειάζεται χρόνο.

«Η αυτοαναφορικότηα υπάρχει και πουλάει. Τα beefs πουλάνε γιατί έχουν κλειδαρότρυπα. Ό,τι έχει κλειδαρότρυπα, δυστυχώς, πουλάει. Το gossip είναι gossip, εμείς συνήθως τρολάρουμε, δεν το παίρνουμε τόσο σοβαρά. Δεν νομίζω ότι έχουμε υπάρξει κίτρινοι», εξήγησε έπειτα.