Ελένη Μενεγάκη για το follow στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Παιδιά, να πω κάτι για να το ξέρετε...»

«Εγώ μπλοκάρω όποιον σιχαίνομαι», δήλωσε τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη για το follow στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Παιδιά, να πω κάτι για να το ξέρετε...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας 19/2, αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day όλο χαρά πως η Ελένη Μενεγάκη την έκανε follow στο Instagram μετά από τόσα χρόνια (δείτε εδώ το απόσπασμα). Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, έπαιξε αυτό το βίντεο το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην "Ελένη", με την παρουσιάστρια να μιλά για το γεγονός αυτό.

Εξήγησε, συγκεκριμένα, η ίδια πως κάθε φορά που μπορεί να ακολουθεί κάποιο ή όχι στα social media, δεν σημαίνει πως υπάρχει κάτι κακό ανάμεσά τους. Συνήθως έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν χειρίζεται πολύ καλά την πλατφόρμα.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στο follow που έκανε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Εσύ τώρα περιμένεις να πω κάτι εγώ;», ρώτησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά στη συνέχεια, θέλησε να δώσει εξηγήσεις:

«Χαίρομαι που χάρηκε, δεν θα πω ψέματα, πολύ χάρηκα που χάρηκε. Παιδιά να πω κάτι για να το ξέρετε, εγώ δεν το έχω έτσι στο μυαλό μου το Instagram και θέλω όλοι να ξέρετε, αν δεν ακολουθώ κάποιον ή ακολουθώ ή ξαφνικά κάτι που ακολουθώ ξεακολουθιέται επειδή κάτι πάτησα, στο δικό μου μυαλό δεν σημαίνει "τσακωνόμαστε, χωρίζουμε, δεν μιλάμε, μιλάμε, αγαπιόμαστε". Όχι. Εγώ για μένα μιλάω. Όλοι οι άλλοι μπορεί να το έχετε αυτό το κόλπο μεταξύ σας, εμένα μη με υπολογίζετε σε αυτά», επισήμανε.

«Εγώ από την άλλη, μπλοκάρω όποιον σιχαίνομαι», δήλωσε τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος πρόσφατα έκανε unfollow την Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά τελικά την ακολούθησε ξανά.