Γιώργος Νταλάρας: Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη μετά τον σάλο – Τι αποκάλυψε η Δώρα Αναγνωστοπούλου

Ο καλλιτέχνης ήταν διστακτικός αρχικά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Νταλάρας: Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη μετά τον σάλο – Τι αποκάλυψε η Δώρα Αναγνωστοπούλου

Απόψε στις 00:10 ο Γιώργος Νταλάρας μιλάει για πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη του, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα του MEGA Stories από τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Ο μεγάλος τραγουδιστής κάνει τον απολογισμό μιας ολόκληρης -πολυκύμαντης και σχεδόν μυθιστορηματικής- ζωής.

Ο Γιώργος Νταλάρας μιλά ακόμα για το αποτύπωμα που άφησαν βαθιά μέσα του ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αλλά και για την ιερότητα με την οποία ο ίδιος επέλεξε να αντιλαμβάνεται, να προσεγγίζει και να περιβάλλει την τέχνη του. Εξηγεί γιατί ένας καλλιτέχνης οφείλει να παίρνει θέση απέναντι στα κοινωνικά αιτήματα, θυμάται τις ιστορικές συναυλίες του για την Κύπρο και σχολιάζει τη μουσική δημιουργία στην Ελλάδα σήμερα. Περνά, όμως, και σε πιο προσωπικές εξιστορήσεις, όπως για τη σχέση του με τη γυναίκα της ζωής του, την Άννα, χωρίς την οποία, λέει, θα ήταν ένας άλλος.

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας: «Λυπήθηκα πάρα πολύ! Αυτοί δεν είναι άνθρωποι» - Ξέσπασε σε κλάματα στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον ντόρο με τους δημοσιογράφους

Η αποκάλυψη της Δώρας Αναγνωστοπούλου για τη συνέντευξη με τον Γιώργο Νταλάρα

Η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε το παρασκήνιο αυτής της συνέντευξης. «Ήθελα πολύ καιρό να κάνω μία συνέντευξη μαζί του. Είχα κάνει μία συνέντευξη μαζί του πριν πολλά χρόνια, στην ΕΡΤ, και ήταν ένα απωθημένο μου, για να είμαι ειλικρινής».

«Τον διεκδίκησα μετά τον ντόρο που συνέβη με τις δηλώσεις του. Κάναμε μία μεγάλη συζήτηση και τελικά αποφάσισε να πει το "ναι". Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η συνέντευξη. Αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας ήταν διστακτικός, γιατί δημιουργήθηκε αυτό το κύμα αντιδράσεων κι εκείνος είχε τα κρατήματά του μετά από όλο αυτό».

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου χαρακτήρισε τον Γιώργο Νταλάρα γενναιόδωρο και ανοιχτό, με τη δημοσιογράφο να τον ευχαριστεί δημόσια: «Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τον Γιώργο πέρα από τον Νταλάρα».

Συντελεστές MEGA-Stories

  • Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου
  • Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος
  • Υπεύθυνη Έρευνας και Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Δανέζη
  • Έρευνα: Κώστας Μπουρούσης
  • Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη
  • Κινηματογράφηση: Νo Names Filming team
  • Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς, Αφροδίτη Ταυρή
  • Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου