Μαριάντα Πιερίδη – Η αποκάλυψη μετά τον χωρισμό της: «Τώρα είμαι αλλού»

«Είμαι πολύ γρήγορη σε αυτά, όταν πάρω μία απόφαση...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή τα δημοσιεύματα για την ενδεχόμενη επιστροφή της στο Open. Το περασμένο καλοκαίρι η τραγουδίστρια δοκιμάστηκε στην παρουσίαση, μαζί με την Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο στο «Καλοκαίρι Yes», ενώ πέρα απ' την επιστροφή αυτής της εκπομπής ακουγόταν έντονα πως θα παρουσιάσει ένα μαγκαζίνο όπως το «The Booth». Παράλληλα έκανε και μία αποκάλυψη για όσα γράφονται γύρω από το διαζύγιό της από τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι, το κανάλι έχει την υποχρέωση να πει αν θα γίνει ή όχι. Εννοείται πως όταν έχεις μία πετυχημένη συνταγή και κάποιος σου προτείνει να την ξανακάνεις, θα την ξαναέκανα και με μεγάλη ευκολία, είναι κάτι που γνωρίζω. Από την άλλη ούτε το καλοκαιρινό είχα ξανακάνει... Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι μου δοθεί, θα το φέρω εις πέρας»

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν σου κρύβω ότι...» - Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Κατριβέση λίγο μετά τον χωρισμό τους

Η αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη για την προσωπική της ζωή

«Έχω βρει ηρεμία, είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος και όταν αυτή η σταθερότητα κλονίζεται, προσπαθώ να την ξαναφέρω στην ευθεία της. Νομίζω ότι το έχω καταφέρει, είμαι πολύ γρήγορη σε αυτά. Θα αργήσω να πάρω μια απόφαση αλλά όταν την πάρω θα είναι αυτή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό της.

Όταν η Μένια Κούκου τη ρώτησε: «Τώρα είσαι μακριά με τον πρώην άνθρωπό σου», η τραγουδίστρια απάντησε με την ατάκα: «Τώρα είμαι αλλού». Η Μαριάντα Πιερίδη δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, αφήνοντας να αιωρείται το ερώτημα αν βρίσκεται σε νέα σχέση.