Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν σου κρύβω ότι...» - Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Κατριβέση λίγο μετά τον χωρισμό τους

Ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν σου κρύβω ότι...» - Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Κατριβέση λίγο μετά τον χωρισμό τους

Η κάμερα του Happy Day απέσπασε δηλώσεις από τη Μαριάντα Πιερίδη, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα 19/2 με την τραγουδίστρια να αναφέρεται στην είδηση του χωρισμού της με τον σεφ, Δημήτρη Κατριβέση.

Το πρώην ζευγάρι έχει επιβεβαιώσει πως μετά από 7 χρόνια γάμου παίρνουν διαζύγιο, ωστόσο συνεχίζουν να είναι μαζί στα επαγγελματικά που τους ενώνουν. Πιο αναλυτικά, η Πιερίδη και ο Κατριβέσης έχουν μαζί επιχειρήσεις εστίασης, τις οποίες και διατηρούν (δείτε εδώ τι ετοιμάζουν).

Όπως τόνισε η Μαριάντα Πιερίδη στην κάμερα του Happy Day είναι καλά μετά τα όσα έχουν συμβεί στην προσωπική της ζωή. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια παραδέχτηκε πως δεν είναι τόσο εύκολο να συνεργάζεται στην παρούσα φάση με τον πρώην σύζυγό της.

Οι νέες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατριβέση

«Είμαι μια χαρά, είμαι πολύ καλά! Η ζωή συνεχίζεται, εφόσον υπάρχει μια επαγγελματική σχέση μεταξύ μας, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαλάσει λόγω της προσωπικής κατάστασης. Είναι δύσκολο, είναι αρκετά δύσκολο δεν σου κρύβω, αλλά η ζωή συνεχίζεται», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Πριν από λίγο καιρό η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα συνάντησε στα γραφεία του νέου project της Πιερίδη και του Κατριβέση και τους απέσπασε μερικές δηλώσεις τους σχετικά με την σχέση τους μετά τον χωρισμό και τα συναισθήματά τους για τη νέα αυτή συνθήκη ανάμεσά τους μετά από όσα πέρασαν.

«Ετοιμάζουμε κάτι και ρομαντικό και νόστιμο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είναι κλασική συνταγή επιτυχίας», είπε αρχικά ο διάσημος σεφ και όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πως είναι να συνεργάζεται με τη πρώην του, απάντησε:

«Η αγάπη είναι εκεί, η οικογένεια είναι εκεί, τα χαμόγελα είναι εκεί. Θέλαμε να το λύσουμε οι δυο μας, αυτή ήταν η μόνη δυσκολία. Θέλαμε την ησυχίας μας να δούμε τι θα κάνουμε. Νομίζω τα βρήκαμε ε;».

Εκείνη με την σειρά της, επισήμανε στην κάμερα του Super Κατερίνα: «Για να είμαστε τώρα εδώ και να ετοιμάζουμε τόσο ωραία πράγματά... Έχουμε βρει την τάξη και την ηρεμία μας. Το έχουμε ξαναδεί να γίνεται. Από το 2016 είμαστε στενά συνδεδεμένοι επαγγελματικά» (δείτε επίσης τι δήλωσε ο πρώτος σύζυγός της για το διαζύγιο αυτό).