Μαριάντα Πιερίδη: Ξανά "μαζί" με τον Δημήτρη Κατριβέση μετά τον χωρισμό τους - Το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η ανακοίνωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης πέρασαν από 40 κύματα τους τελευταίους μήνες. Ένα μήνυμα στο κινητό της πρώτης στάθηκε αφορμή για να πάρουν μία απόσταση μεταξύ τους, αποφασίζοντας τελικά να μείνουν μαζί και να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν πως δεν τα κατάφεραν και έτσι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ό,τι κι αν συνέβη, έχουν αποφασίσει να παραμείνουν φίλοι και δεν πρόκειται να κόψουν κάθε επαφή. Άλλωστε, όλα δείχνουν πως ετοιμάζουν κάτι κοινό. Η τραγουδίστρια, συγκεκριμένα, την Πέμπτη 8/2, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία και εξήγησε πως είναι έτοιμοι να κάνουν ένα νέο επαγγελματικό βήμα, το οποίο σχετίζεται με την μαγειρική, μιας που εκείνος είναι επιτυχημένος σεφ. Δεν έδωσαν, βέβαια, παραπάνω λεπτομέρειες - εμείς παρόλα αυτά γνωρίζουμε κάτι παραπάνω.

Η συνεργασία της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση μετά τον χωρισμό τους

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό... Μου γυρίζει το μάτι, συγγνώμη» - Ξέσπασε δημόσια για το bullying που αντιμετωπίζει ο γιος της

Μαριάντα Πιερίδη Δημήτρης Κατριβέσης project

Μαριάντα Πιερίδη Δημήτρης Κατριβέσης ξανά μαζί

Οι πρώτες δηλώσεις της για το διαζύγιο

Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα τη Δευτέρα 5/2. Χαμογελαστή και εντυπωσιακή - όπως πάντα άλλωστε - εμφανίστηκε στο πλατό του ALPHA εμφανώς ανανεωμένη με στενό παντελόνι και στράπλες τοπάκι.

Με το που κάθισε λοιπόν στο τραπέζι με το πάνελ, η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε κατευθείαν στο "ψητό" και την ρώτησε για το διαζύγιο της από τον Δημήτρη Κατριβέση μετά από 7 χρόνια γάμου. Η απόφαση σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν πάρθηκε από κοινού πριν από 15-20 ημέρες.

Η Μαριάντα Πιερίδη λοιπόν απάντησε πρώτη φορά ξεκάθαρα, καθώς όπως δήλωσε θα ήταν αστείο να μην πει τίποτα, από την στιγμή που η είδηση έχει κυκλοφορήσει παντού.

«Θα ήταν αστείο να κρατήσω μυστικό το χωρισμό μου με τον Δημήτρη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και πολύ καλή συνεργασία. Το αποφασίσαμε από κοινού... δεν νομίζω να λέγεται Σουηδικό. Η δουλειά πάει πολύ καλά και θα ήταν βλακώδης... Την έχουμε την δουλειά από το 2016», ανέφερε χαρακτηριστικά.