Γιάννης Σεβδικαλής: Συγκλονίζει περιγράφοντας το ατύχημα που του στέρησε τα δύο πόδια του – «Με χτύπησε το τρένο, με πήγε 20 μέτρα»

Ακόμα παλεύει με τις αποζημιώσεις - Του επέβαλαν και πρόστιμο 400 ευρώ!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Σεβδικαλής: Συγκλονίζει περιγράφοντας το ατύχημα που του στέρησε τα δύο πόδια του – «Με χτύπησε το τρένο, με πήγε 20 μέτρα»

Για το ατύχημα που έγινε αιτία να χάσει τα δύο πόδια του μίλησε ο Γιάννης Σεβδικάλης στη Super Κατερίνα, ως καλεσμένος μαζί με τη σύντροφό του και coach του στο J2US, Σοφία Κουρτίδου. Η περιγραφή του συγκλονίζει, ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι αρμόδιες αρχές πήγαν να τον υποδείξουν και ως υπαίτιο!

«Έγινε το 2012 στο Γκάζι στην Ιερά Οδό και Κωνσταντινουπόλεως. Είναι πολύ επικίνδυνα, γιατί δεν υπάρχει μέριμνα. Ήταν μία διάβαση με ελλιπή ορατότητα, μία διάβαση που δεν υπήρχε σήμανση, ούτε ήχος, ούτε φύλακας, το τρένο δεν κόρναρε… Εγώ δεν αντιλήφθηκα το τρένο, κοίταξα δεξιά και αριστερά, δεν υπήρχε τίποτα, πάω να περάσω και ξαφνικά το τρένο ήταν αριστερά μου. Με χτύπησε μετωπικά. Με παίρνει από κάτω, ήμουν πεζός, με πέρασε δύο βαγόνια, με πήγε 20 μέτρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σεβδικάλης.

Για να προσθέσει αμέσως μετά ότι: «Εκείνη τη μέρα δεν ήμουν στη δουλειά, είχα βγει έξω χωρίς να έχω πιει, μου έκαναν και αλκοτέστ. Δεν μπορούσα να αντιδράσω», ενώ διευκρίνισε πως του έχει γίνει διπλός ακρωτηριασμός κάτω από το γόνατο.

Δείτε επίσης: J2US (17/2): "Ψάρωσε" η Σοφία Κουρτίδου με το επικό σχόλιο της Δέσποινας Βανδή - «Σε κοιτούσα και έλεγα ωχ...»

Ο Γιάννης Σεβδικαλής δέχτηκε πρόστιμο 400 ευρώ - Ακόμα δεν έχει αποζημιωθεί

Η σύντροφός του, Σοφία Κουρτίδου, ανέφερε πως όλα αυτά έχουν αποδειχτεί και στο δικαστήριο, καθώς και ότι το τρένο έτρεχε με την διπλάσια ταχύτητα από το προβλεπόμενο όριο. Συμπλήρωσε, επιπλέον, ότι δεν έγινε αλκοτέστ στον οδηγό, ούτε στον φύλακα της διάβασης που ειδοποιήθηκε εκ των υστέρων (!) για να καλέσει ασθενοφόρο.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως, μετά απ' αυτό, ο Γιάννης Σεβδικαλής δέχτηκε χαρτί που λέει ότι θα πρέπει να πληρώσει εκείνος 400 ευρώ γιατί το τρένο καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό του. Ο Παραολυμπιονίκης επεσήμανε ότι παλεύουν ακόμη με τις αποζημιώσεις, δώδεκα χρόνια αργότερα.