Ναταλία Γερμανού: «Το πέσιμο είναι δημοσιογραφική έρευνα! Δεν εννοούσα ποτέ ότι κάνω το Μονόγραμμα της ΕΡΤ»

Τι αποκάλυψε για τη συνέχεια του Secret Song

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Το πέσιμο είναι δημοσιογραφική έρευνα! Δεν εννοούσα ποτέ ότι κάνω το Μονόγραμμα της ΕΡΤ»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή, Fay’s Time και τη δημοσιογράφο Νάσια Μανέντη για τον Γιώργο Νταλάρα, και τα πεσίματα από κάμερες. Μεταξύ άλλων απάντησε και για το Secret Song, που αναμένεται να βγει στον αέρα αργότερα μέσα στη χρονιά.

Αρχικά η παρουσιάστρια είπε: «Είμαι υπέρ του μότο: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ανέκαθεν ήμουν ομαδικός τύπος. Η ιστορία με τον Γιώργο Νταλάρα μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, ίσως έχω χάσει λίγο τη μπάλα του τι σημαίνει κάνω ψυχαγωγική τηλεόραση. Αισθάνομαι ότι πιθανότατα άθελά μου έχασα το στόχο. Υπάρχει αυτοαναφορικότητα στη σύγχρονη τηλεόραση, γιατί δεν ήταν έτσι παλιά, και σε πολλές εκπομπές πουλάει. Προσωπικά λέω ότι καλό θα ήταν να την αποφύγω».

Και πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού: «Σαφώς το πέσιμο είναι δημοσιογραφική έρευνα, και αυτό που κάνουμε είναι μια συνέντευξη. Εννοείται ότι θα συνεχίσει αυτό να υπάρχει στην εκπομπή μου. Δεν εννοούσα ποτέ ότι κάνω το Μονόγραμμα της ΕΡΤ. Απλώς κάθε εκπομπή διαφοροποιείται ανάλογα με τον τρόπο που σχολιάζουν οι παρουσιαστές της. Δεν με ενοχλούν τα σχόλια, τα σέβομαι όλα, τα ακούω και πάμε παρακάτω».

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια – Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε στον αέρα της εκπομπής της

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για το J2US και το Secret Song

Στη συνέχεια ανέφερε πως μετά το J2US θα ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα του Secret Song, για να φτιάξουν στο μεσοδιάστημα ορισμένες καλοδουλεμένες μουσικές ιστορίες. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να επιστρέψει από τη θέση του κριτή στο J2US, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Θα ήθελα πολύ, το μόνο που με σταματά είναι η ώρα»

Και κατέληξε: «Δεν με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, και εύχομαι ποτέ να μην το κάνει. Τα social media του καθενός είναι δική του ιδιοκτησία. Αν κάποιος ακολουθεί κάποιον, είναι δικαίωμά του. Εφόσον δεν θέλει καν να βλέπει τι υπάρχει στο timeline ορισμένων ανθρώπων, είναι δική του απόφαση»

Δείτε το βίντεο: