Σία Κοσιώνη: Οι πρώτες δηλώσεις για το νέο της βήμα και η αναφορά στον γιο της: «Με μεγάλη χαρά να ακολουθήσει τα βήματά μου»

«Όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε διαφορετικό ρόλο εμφανίστηκε η Σία Κοσιώνη το περασμένο Σάββατο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο, ένα παιδικό παραμύθι με τίτλο, «Μια άλλη ιστορία», παρουσία και της διευθύντριας ειδήσεων του STAR, Μάρας Ζαχαρέα.

Με αυτήν την ευχάριστη αφορμή, η Σία Κοσιώνη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων μίλησε γι' αυτό το νέο βήμα, για το φορτωμένο πρόγραμμά της, αλλά και για τον γιο της Δήμο, που είναι όλη η ζωή της.

«Χρόνος δεν υπάρχει, ο χρόνος πάντα εφευρίσκεται όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα. Ήταν νύχτα όταν έγραφα το βιβλίο και μάλιστα πολλές νύχτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έκανα τις βελτιώσεις», ανέφερε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι συγγραφέας, δεν διεκδικώ κάποιον τίτλο, είμαι δημοσιογράφος. Συναντήθηκε η δουλειά μου με την συγγραφή αυτού του παιδικού βιβλίου και εύχομαι να είναι χρήσιμο».

Δείτε επίσης: Σία Κοσιώνη: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης – Το οργισμένο μήνυμά της

Η απάντηση της Σίας Κοσιώνη για τον γιο της

Παράλληλα η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε και στη δική της πρόταση για τα νέα παιδιά: «Δεν προτείνω καθόλου να βάλουμε τα παιδιά μέσα στον βίαιο κόσμο της άγριας επικαιρότητας που καταγράφουμε. Αυτό που προτείνω είναι να χτίσουμε ανθρώπους που ενδιαφέρονται γι' αυτά που συμβαίνουν γύρω τους».

Ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ο γιος της, Δήμος, να γίνει δημοσιογράφος στο μέλλον: «Με μεγάλη χαρά θα έβλεπα τον γιο μου να ακολουθεί τα βήματά μου. Πιστεύω ότι πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά ελεύθερα να διαλέγουν τι θέλουν και τι τους αρέσει. Προσωπικά δεν πρόκειται να τον πιέσω ποτέ να γίνει ή να μην γίνει κάτι, αλλά αν μου έλεγε ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος, που μου το λέει γιατί αυτό γνωρίζει τώρα, θα του έλεγα “ναι”».