Αντώνης Κανάκης – Γενέθλια για τον παρουσιαστή, αποκάλυψε την ηλικία του στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα!

Τούρτα στον αέρα του έφεραν οι συνεργάτες του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης – Γενέθλια για τον παρουσιαστή, αποκάλυψε την ηλικία του στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα!

Ξεχωριστή ήταν η αποψινή εκπομπή (19/2) του Ράδιο Αρβύλα, καθώς οι συνεργάτες του Αντώνη Κανάκη είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη στον αέρα της εκπομπής για τα γενέθλιά του. Λίγο μετά την έναρξη, έβγαλαν τούρτα στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και ξεκίνησαν τις ευχές, με τον ίδιο πάντως να δείχνει ότι... περίμενε αυτήν την κίνηση.

«Πρέπει να πούμε ότι αυτή η αθλιότητα που πας και βάζεις τα γενέθλιά σου Σαββατοκύριακο νομίζοντας ότι θα τα ξεχάσουμε, δεν θα περάσει», σχολίασε γελώντας ο Χρήστος Κιούσης, αφού ο Αντώνης Κανάκης είχε γενέθλια χθες (18/2), αλλά προφανώς δεν είχε εκπομπή.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο frontman των Ράδιο Αρβύλα για να πει με χιούμορ: «Αυτές οι "και καλά" εκπλήξεις για τα γενέθλια στον αέρα δεν έχουν καμία διαφορά από τις συναυλίες που βγαίνουν οι U2 και λένε “καληνύχτα” και μπαίνουν μέσα, ενώ όλοι ξέρουμε ότι θα ξαναβγούν να τραγουδήσουν. Παρ’ όλα αυτά, παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. Την έκανα την ευχή μου, η ευχή πλέον είναι μία και μοναδική».

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης: «Σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα...» - Το αιχμηρό σχόλιο του για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου

Η αποκάλυψη του Αντώνη Κανάκη για την ηλικία του

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο που γιόρτασε χθες, ενώ αποκάλυψε και την επική ατάκα της κόρης του, που τον έκανε να χαμογελάσει: «Τα δύο ερωτηματικά δεν χρειαζόταν να είναι ερωτηματικά. Το νούμερο είναι 55. Βέβαια εγώ επιλέγω να κρατήσω την ερμηνεία της κόρης μου, η οποία με ρώτησε “Πόσο χρονών γίνεσαι, μπαμπά;” και της λέω “55, αγάπη μου”. “Δηλαδή 5+5=10”, μου είπε. Της λέω: “Μπράβο, αυτή ακριβώς είναι η ηλικία”».

Αυτή η εξέλιξη έρχεται ακριβώς μια εβδομάδα μετά το τέλος της διαμάχης του παρουσιαστή με τον ΣΚΑΪ, όπου το πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς των εναγόντων ως ουσία αβάσιμους. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ότι νομίμως το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση τους, αφού ο παρουσιαστής και η εταιρία Tony Productions αρνήθηκαν να παράξουν και να μεταδώσουν τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο, όπως είχε συμφωνηθεί, παραβιάζοντας έτσι τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.