Αντώνης Κανάκης: «Σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα...» - Το αιχμηρό σχόλιο του για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου

«Έχουμε τρελαθεί με αυτά που γίνονται σε αυτήν τη χώρα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Το σχόλιο του για τον σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, με τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε», έκανε το βράδυ της Δευτέρας 12/2, ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει σχολιαστεί αρκετά (δείτε εδώ τι είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος), με την ηθοποιό να δίνει την δική του απάντηση ενώ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε, σήμερα το πρωί πήρε θέση μέσα από την εκπομπή Σήμερα, εξηγώντας πως σκοπεύει να κινηθεί (δείτε εδώ τι είπε).

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για το σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου

«Πραγματικά έχουμε τρελαθεί με αυτά που γίνονται σε αυτήν τη χώρα. Παρακολουθείς ειδήσεις και εκτός του ότι σου μαυρίζει η καρδιά, διαπιστώνεις ότι αν συνεχίσουμε έτσι, το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Νέα Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα. Τα πράγματα που λέγονται, ο δημόσιος διάλογος, οι απόψεις που ακούγονται στην Βουλή.

Τώρα το παιδί αυτό τον Πάνο Βλάχο, που έβαλε στον ίδιο σακί τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, που είναι το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα, ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος σε αυτήν τη χώρα είναι το ίδιο και το αυτό. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα.

Θέλουν να κάνουν σε αυτό το παιδί μήνυση γιατί εντάξει έχουν ελέγξει τα πάντα και σιγά σιγά να γίνουν παλιό καλό Σοβιέτ. Αν αρχίσουν να ελέγχουν την ελευθερία του λόγου και της Τέχνης και των τραγουδιών και της σάτιρας και ό,τι θέλεις. Να μην μπορεί να μιλά κανένας σε λίγο.

Επειδή είναι μανούλες σε αυτή την αυθαιρεσία τώρα τα διαστρεβλώνουν όλα. Το αφήγημα περί σάκου ότι συνεπάγεται ότι είναι…», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε εδώ το βίντεο: