Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου που της έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης

«Δεν είμαστε των γιορτών, έλαβα την...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/sakiswp
Instagram/sakiswp

Τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος, Μένια Κούκου. Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα ολοκλήρωσε την ανακαίνιση στο σπίτι του, και αυτή τη στιγμή ακόμα ανοίγει τις... κούτες για να ξεκινήσει επίσημα τη νέα καθημερινότητα με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα. Στην κάμερα μίλησαν γι' αυτό, αλλά και για την πρόσφατη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

«Τελειώσαμε, πάει η μετακόμιση, τώρα μπήκαμε μέσα. Οι κούτες δεν έχουν ανοιχτεί ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλα κανάλια: «Αλήθεια είναι το ρεπορτάζ για το Mega. Σαν παραγωγός, για να είμαι ειλικρινής, συζητάω και με το Mega και με τον ANT1 και με τον Alpha και με όλα τα κανάλια. Είμαστε σε συζητήσεις και για το Dragons’ Den, για να το συνεχίσουμε τρίτη σεζόν».

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Κοιμήθηκαν στο σπίτι τους για πρώτη φορά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη για συνεργασία και Άγιο Βαλεντίνο

Σε ερώτηση για το εάν συνεργάζονταν τηλεοπτικά με τη σύζυγό του, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως είναι θετικός, αλλά η Χριστίνα Μπόμπα είναι εκείνη που παραμένει διστακτική, κάτι που έχουν αποκαλύψει και στο παρελθόν.

Η Χριστίνα Μπόμπα σε ερώτηση για το δώρο που έλαβε του Αγίου Βαλεντίνου από τον σύζυγό της απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω, είναι προσωπικό! Δεν είμαστε πολύ του Βαλεντίνου και των γιορτών αυτών. Έλαβα την αγάπη του, γιορτάζουμε κάθε μέρα», είπε από την πλευρά της η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη.