Συγκινεί ο Μίλτος Πασχαλίδης: «Αν δεν ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, μπορεί να μην είχα καλή κατάληξη...»

Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη που πέρασε το 2016

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Μίλτος Πασχαλίδης: «Αν δεν ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, μπορεί να μην είχα καλή κατάληξη...»

Αφιερωμένο στη ζωή του Γιώργου Νταλάρα ήταν το Mega Stories της Δευτέρας (19/2) με τον καλλιτέχνη να κάνει αναδρομή στη ζωή του, μιλώντας στη Δώρα Αναγνωστοπούλου, και φίλους να περιγράφουν τη γνωριμία μαζί του. Ένας εξ αυτών ήταν και ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Μίλτος Πασχαλίδης, που αποκάλυψε πως ο φίλος του τον έσωσε από την κατάθλιψη το 2016.

«Είμαστε 16-17 χρόνια συνεργάτες, τον αγαπώ πολύ. Είναι φίλος μου, μέλος της οικογένειάς μου, γελάμε πολύ και τον πειράζω», είπε αρχικά ο Μίλτος Πασχαλίδης για να θυμηθεί μία «πειραχτική» ιστορία αμέσως μετά.

«Παίζαμε σε μία συναυλία στην Κύπρο για το ΑΚΕΛ, ήμαστε καμιά 20αριά Ελλαδίτες, και καμιά 10αριά Κύπριοι. Από τους 20 Ελλαδίτες, οι 15-16 ήμαστε κιθαρίστες, ήταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Μακεδόνας... Όλοι παίζαμε κιθάρα, οπότε είπαμε να μην τις πάρουμε όλες, να πούμε σ' ένα συνάδελφο από εκεί να φέρει μία να παίξουμε, αφού θα λέγαμε από ένα τραγούδι», αφηγήθηκε ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης: «Και πάντα αυτό το βράδυ...» - H "ανατριχιαστική" ανάρτηση του Μίλτου Πασχαλίδη για τον πατέρα του

Και συνέχισε: «Στην πρόβα ήχου εμφανίζεται ο Γιώργος, κι ενώ έφτιαχναν όλοι τη φωνή τους, εκείνος λέει "Με αυτή την κιθάρα θα παίξουμε;". Την παίρνει, λέει σε έναν συνάδελφο μουσικό, "Μήπως έχεις ένα κατσαβίδι;". Του άρεσε, αλλά της βρήκε ένα ελάττωμα, οπότε την άνοιξε όλη και την ξαναρύθμισε από την αρχή, κοντέψαμε να πάθουμε εγκεφαλικό. Το λέω και γελάω, αλλά είναι και μία ένδειξη της αδιανόητης τελειομανίας του. Για λόγους που αγνοώ, την έχουμε καταντήσει κουσούρι, και λέμε πως έχει εμμονές, αντί να λέμε μπράβο».

Η αποκάλυψη του Μίλτου Πασχαλίδη για τη φιλία του με τον Νταλάρα

Στη συνέχεια, όταν η Δώρα Αναγνωστοπούλου του ζήτησε να θυμηθεί μία όμορφη στιγμή από τη γνωριμία τους, ο Μίλτος Πασχαλίδης έκανε την έκπληξη: «Δεν είχε κάτι ιδιαίτερο η πρώτη μας συνάντηση. Αυτό που είχε κάτι ιδιαίτερο είναι το καλοκαίρι του 2016, που πέρασα μία κατάθλιψη και ο Γιώργος ήταν από αυτούς που με στήριξε περισσότερο, ίσως και από πιο παλιούς φίλους. Εκείνο το καλοκαίρι, αν δεν ήταν ο Νταλάρας και ο Θάνος, μπορεί να μην είχα καλή κατάληξη».