Μαρία Ηλιάκη: Έκοψε τα μαλλιά της και άλλαξε εντελώς το χτένισμά της - Μια άλλη με την αλλαγή στο look της

Της πηγαίνει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να υποδεχτεί τη νέα εβδομάδα με μια αλλαγή στα μαλλιά της. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 19/2 η δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram την ώρα που κουρεύεται.

Όπως πολλές γυναίκες έτσι και η Μαρία Ηλιάκη όταν νιώθει την ανάγκη να νιώσει ανανέωση θα κάνει μια αλλαγή στο look της. Αυτή τη φορά λοιπόν κουρεύτηκε - μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της - και έκανε ένα ανάλαφρο σπαστό χτένισμα.

Το αποτέλεσμα θα λέγαμε εμείς πως τη δικαίωσε, αφού από τη μία άλλαξε κάτι στο πρόσωπό της και από την άλλη δε χρειάστηκε να χάσει πολύ από το μήκος της! Σε κάθε περίπτωση η Μαρία Ηλιάκη ό,τι και να κάνει είναι πάντα κομψή και κούκλα!

Δείτε επίσης: H Μαρία Ηλιάκη μάς δίνει inspo πώς θα φορέσουμε τις φούστες του χειμώνα

Η αλλαγή της Μαρίας Ηλιάκη στο look των μαλλιών της

«Είπα να υποδεχτώ την καινούργια εβδομάδα λίγο αλλιώς γιατί ως γνωστόν… τα μαλλιά την πληρώνουν πάντα», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

H επική απάντηση της σε ερώτηση για την πλαστική στο πρόσωπό της

Η Μαρία Ηλιάκη κάνει συχνά πυκνά τα γνωστά Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram απαντώντας σε θέματα σχετικά με την κόρη της, τον σύζυγό της, την τηλεόραση, αλλά και τον εαυτό της.

Αυτή τη φορά το θέμα έμελλε να πάει στα beauty tips, που συχνά μοιράζεται η Μαρία Ηλιάκη με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές, που θα δείξει προϊόντα μακιγιάζ, για τα μαλλιά και το σώμα της (δείτε εδώ πως να φορέσετε χειμωνιάτικες φούστες, όπως η Ηλιάκη).

Η ερώτηση λοιπόν αφορούσε στο πρόσωπο της Μαρίας Ηλιάκη και πιο συγκεκριμένα, καθώς μια follower της θεώρησε, πως έχει κάνει πλαστική στη μύτη της και ήθελε σύσταση για το γιατρό. Από τη μεριά της η Ηλιάκη έδειξε τη μύτη της και με χιουμοριστικό τρόπο έκανε γνωστό, πως δεν έχει επέμβει στο σχήμα της μύτης της .