H Μαρία Ηλιάκη μάς δίνει inspo πώς θα φορέσουμε τις φούστες του χειμώνα

Μικρά στυλιστικά μυστικά για τα trendy κομμάτια της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι όμορφη, καλλίγραμμη και στυλάτη. Η Μαρία Ηλιάκη αγαπά τη μόδα και φαίνεται, οπότε σκέφτηκε να κάνει στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram μοδίστικα βιντεάκια, δείχνοντάς μας διάφορα στυλ αλλά και αποκαλύπτοντας μυστικά για το πώς θα φορέσεις τι, trendy συνδυασμούς και κομμάτια που δεν ξέρεις πώς να τα αξιοποιήσεις στυλιστικά στην καθημερινότητά σου.

Έτσι μας δίνει διέες για τα all-day looks μας αλλά και πώς θα σετάρουμε αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας (δες πώς θα φτιάξεις την capsule συλλογή σου). Θέλεις να πάρεις μια ιδέα για το πώς θα φορέσεις τις πιο cool φούστες του χειμώνα;

Οι προτάσεις της Μαρίας είναι must

"Παίζοντας" με τρεις φούστες της ντουλάπας της δημιουργεί τρία διαφορετικά looks, από casual μέχρι πιο feminine, που τη βολεύουν στις εξόδους της όλη μέρα. Εσύ κράτα σημείωση: Μάξι Α line, πλισέ, μάξι bodycon. με αυτές τις τάσεις δες πώς θα αξιοποιήσεις τα κομμάτια αυτά, συνδυάζοντάς τα με items που τους ταιριάζουν, δημιουργώντας 24/7 σύνολα, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Δες το βιντεάκι της Mαρίας και πάρε και ένα stylish tip στο τέλος για κάθε look, προκειμένου να το απογειώσεις πάνω σου.

Γκρι φούστα Α line

Κολεκεύει τον σωματότυπο "αχλάκι" και τονίζει τη μέση με μια ζώνη. Εάν θέλεις να κάνεις το look πιο θηλυκό, προτίμησε να φορέσεις ένα γιλέκο από μέσα αντί του πουλόβερ (δες πώς θα το φορέσεις με 6 τρόπους), τονίζοντας το μπούστο σου.

γκρι φούστα

Μάξι γκρι φούστα, €19,79, temu.gr

Πλισέ μάξι φούστα

"Παίζει" πολύ τα τελευταία χρόνια στο street style, αφού είναι η κατάλληλη επιλογή για να αναδείξες τον athleisure χαρακτήρα σου. Η Μαρία σού δείχνει ένα πρωινό look κι εγώ θα σου προτείνω το βράδυ να τη φορέσεις με ένα διάφανο top που θα έχει metallic λεπτομέρειες.

μαύρη φούστα

Mαύρη πλισέ, €56, Tilda Culture

Οδηγός αγοράς: 9 must-have καλσόν του χειμώνα για να τα αποκτήσεις ASAP

Bodycon μπεζ φούστα

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα "ενδιάμεσο" look, ούτε πολύ sporty ούτε πολύ "βραδινό", η φούστα αυτή θα σου λύσει τα χέρια. Για μια πιο glam εμφάνιση άλλαξε μόνο το jacket, επιλέγοντας ένα crop δερμάτινο (ξέρεις ποια δερμάτινα κομμάτια πρέπει να αποκτήσεις φέτος;).

μπεζ φούστα

Μπεζ στενή, €71, yoox.com