Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν είδα J2US!» - Αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Βανδή σε ερώτηση για την ''καυτή'' εμφάνισή της

Συνήθως το ζευγάρι είναι αχώριστο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν είδα J2US!» - Αποκάλυψη  για τη σχέση του με τη Βανδή σε ερώτηση για την ''καυτή'' εμφάνισή της

Η κάμερα του Breakfast at star εντόπισε τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο, επιστρέφοντας από την Κρήτη που είχε ταξιδέψει και του απέσπασε σύντομες δηλώσεις αναφορικά με τα επαγγελματικά του σχέδια και τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή.

Οι δηλώσεις προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 20/2 και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αρχικά για το τέλος του ρόλου του από το Σασμό και στη συνέχεια ερωτήθηκε σχετικά με την ''καυτή'' εμφάνιση της Βανδή στην πρεμιέρα του J2US.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης όχι μόνο δε σχολίασε την εμφάνιση της συντρόφου του, που απέσπασε εκατοντάδες σχόλια αλλά έκανε γνωστό, πως δεν την παρακολούθησε στο πρώτο επεισόδιο του διαγωνισμού μουσικής.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Οι 10 καυτές εμφανίσεις της στο J2US - Το μυστικό που κρύβεται πίσω τους

Τα σχόλια του Βασίλη Μπισμπίκη για την εμφάνιση της Βανδή στο J2US

«Είμαι πολύ καλά, δεν ξέρω τι θα γίνει μετά τον Σασμό θα το δούμε. Ετοιμάζω μία ταινία με τον Γιάννη τον Οικονομίδη. Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα σε λίγο καιρό. Τηλεοπτικά τίποτα ακόμα, δεν έχω κάτι να ανακοινώσω», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στη συνέχεια αναφορικά με τη σύντροφό του ο ηθοποιός είπε: «Δεν είδα J2US, έλειπα, ήμουν εκτός».

Τα σχόλια στο twitter για το φόρεμα της Βανδή