Μαρία Καρλάκη: Αγνώριστη τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της - Έχασε 20 κιλά σε ένα μήνα

Ο τρόπος που το πέτυχε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Καρλάκη παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day, καθώς ο φακός της εκπομπής εντόπισε την τραγουδίστρια σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδο που έκανε. Όσα αποκάλυψε η νέα μανούλα για τη ζωή της προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 20/2.

Πριν από σχεδόν τρεις μήνες η Μαρία Καρλάκη έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί κάτι που η ίδια επέλεξε πολύ συνειδητά κάνοντας μάλιστα γνωστό, πως θα το μεγαλώσει μόνη της χωρίς τον πατέρα του.

Όπως είναι επόμενο όλο το βάρος της ανατροφής του παιδιού έχει πέσει πάνω στη Μαρία Καρλάκη. Έτσι λοιπόν, η ίδια αποκάλυψε πως μέσα σε ένα μήνα έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης, καθώς δεν είχε χρόνο ούτε για να φάει (δείτε εδώ την επίσκεψη του πρώην συντρόφου της στο μαιευτήριο).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Καρλάκη για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη της

«Έχασα 20 κιλά σε ένα μήνα. Ξεχνούσα να φάω, έτρωγα ένα πράσινο μήλο την ημέρα από τον πόνο, την ταλαιπωρία κλπ. Το είχε το παιδί όλη την ώρα μόνη μου», είπε η Μαρία Καρλάκη.

Οι δηλώσεις της για τον πατέρα του παιδιού της

«Ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε πως είμαι έγκυος, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι οι πολλές ευκαιρίες δεν παίρνουν τόπο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα είμαστε πάλι μαζί. Με στενοχωρεί όταν σκέφτομαι πως πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου γιατί δεν είμαι μαζί με τον μπαμπά του. Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και να είμαστε ξανά μαζί ή να είμαι με κάποιον άλλο άνθρωπο. Το όνομα του παιδιού μου θα είναι Ραφαήλ κα τα βαφτίσια θα γίνουν στη Μυτιλήνη. Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να έχω την οικογένειά μου και να κάνω και δεύτερο παιδί», είχε πει η Μαρία Καρλάκη στις αρχές της εγκυμοσύνης της στο Fay's Time.